Öğretim üyesi alan üniversiteler içinde! istanbul'da eğitim veren kurumlar da var tam 94 yeni ilan açıldı

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan ilanlar vatandaşlar tarafından takip ediliyor. ilan. gov. tr'de adresi üzerinden açıklanan ilanla Biruni Üniversitesi’ne 94 öğretim üyesi alınacağı duyuruldu.

06.07.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:02) Öğretim üyesi alan üniversiteler içinde! istanbul'da eğitim veren kurumlar da var tam 94 yeni ilan açıldı

Basın İlan Kurumu iş ilanlarını yayınlamaya devam ediyor.  Biruni Üniversitesi'ne 94 öğretim üyesi alınacağı açıklandı.  İşte ilan detayları… 

Biruni Üniversitesi 94 öğretim üyesi alacak 

Basın İlan Kurumu tarafından verilen ilanlar vatandaşlar tarafından  sıkı bir şekilde takip edilmektedir. Biruni Üniversitesi tarafından verilen ilanda "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" maddeleri kapsamında  94 öğretim üyesinin alınacağı bildirildi.

Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakülteleri ile Meslek Yüksekokulu için açılan ilanlarlarda doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadrolarına atamaların yapılacağı açıklandı. Başvurular üniversitenin internet sitesi üzerinden 17 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılabilecek. Başvuru yapacak olan kişiler https://ikakademik.biruni.edu.tr linki  üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Başvurularda eksik belge olması,  belirlenen süre içerisinde başvuru yapılmaması veya imzasız gönderilen belgeler dikkate alınmayacaktır. 


Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal