MHP ne kitabı çıkardı? Devlet Bahçeli'nin tanıttığı kitapların konusu nedir?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin hazırlattığı iki yeni kitabı tanıttı. Peki, MHP'nin çıkarttığı kitapların ismi ne? MHP'nin iki kitabında ne anlatılıyor? İşte detaylar...

05.07.2022-18:18 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-18:18) MHP ne kitabı çıkardı? Devlet Bahçeli'nin tanıttığı kitapların konusu nedir?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamasında, kitapları hazırlama aşamasında destek veren hocalarla partisinin araştırma geliştirme ekibine şükranlarını sundu.

Bahçeli paylaşımında, "Geleceğin Ekonomi Vizyonu; ekonomiye bakışımızı milli, manevi ve ahlaki açılardan temellendirip bir yol haritası belirlemiş bu kapsamda teorik ve politik öneriler ve önermeler setini ihtiva etmiştir. Ekonomik meselelere yeni bir yorum, yeni bir soluk getirilmiştir. Türkiye'nin Büyük Stratejisi ise; fikri tasavvurumuza gerçekçi, felsefi ve stratejik bir derinlik katmış önümüzdeki risk ve tehditleri sorumlu ve milli bir akılla ele alıp kapsamlı şekilde değerlendirerek muhtemel ve muhkem bir geleceğin koordinatlarını çizmiştir. Her 2 esere hakim olan müstesna analiz ve düşüncelerin, ülkemizin içinde bulunduğu yüksek mücadele ruhuna, parlak geleceğimizin inşa şuuruna, sorunlara karşı çare ve çözüm üretme arayışlarına muteber nitelikli destek sağlayacağından kuşkum yoktur, hayırlı olsun" sözlerine yer verdi.

 mhp kitapları

Bahçeli, partinin Ar-Ge Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'le kitap incelemeleri esnasında çekilmiş olan kareleri paylaşmayı da ihmal etmedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal