Öğrencilerden Bakan Özeri'i güldüren istek: Sınıfta kalma olmasın, beden 4 ders olsun

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Samsun'da bir okula ziyaretinde öğrencilerin 'Müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın' şeklindeki isteği herkesi gülümsetti.

24.03.2022-16:51 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-16:57) Öğrencilerden Bakan Özeri'i güldüren istek: Sınıfta kalma olmasın, beden 4 ders olsun

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Samsun’un Canik ilçesinde açılışı yeni olan Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nun açılışında yer aldı. Bakanın ilkokula geleceğini öğrenen 8. sınıf öğrencileri de hemen okulun önüne gelerek bahçede beklediler.

Bakan Özer, okul binasından çıktığı esnada kendisini alkışlayan öğrencileri yanına çağırdı ve onlarla fotoğraf çektirdi.


Müzik dersinden bırakıyorlar

Çekilen fotoğraf sonrası öğrenciler, Bakan Özer’e gülümseten isteklerini sıraladı. Öğrenciler, 'Hocam müzikten bırakıyorlar. Sınıfta kalma olmasın. Hep sınıfta kalıyoruz. LGS kolay olsun'  dedi.

Bakan Özer ise, 'Derslerinize iyi çalışın, her şeyi başarırsınız' cevabını verdi. Öğrencilerin istekleri Bakan Özer ve beraberindeki protokolü gülümsetti. Özer, çocukların isteklerini dinledikten sonra okuldan ayrıldı.

Beden 4 ders olsun

Okul çıkışında da Bakan Özer’i büyük alkışlar karşlığında uğurlayan ortaokul öğrencileri, daha sonra isteklerini basın mensuplarına anlattı. Öğrenciler isteklerini, 'Sınıfta kalma olmasın. Beden 4 ders olsun. LGS kolay olsun' diye sıraladı. Bazı öğrenciler matematik, Türkçe ve İngilizce derslerinden şikâyet ederek, aldıkları notları dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal