ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ THY 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır?

THY, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle özel bir aktivite gerçekleştirileceğini duyurdu. Yapılan duyuruda 19 Mayıs günü Samsun'a TK1919 sefer sayılı bir uçuşun düzenleneceği bildirildi. Yapılan bu açıklama sonrası hatıra bileti satın almak isteyen milyonlarca vatandaş, THY 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır? sorusuna yanıta aramaya başladı.

19.05.2022-01:06 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-01:06) ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ THY 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır?

Türkiye'nin tek bayrak taşıyıcısı olan Türk Hava Yolları (THY) milli bayramlar geleneğini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda da bozmadı. 19 Mayıs gününe özel Samsun'a TK1919 sefer sayılı bir uçuşun düzenleneceğini bildiren THY, vatandaşların hatıra bileti alabilmeleri için internet sitesi ve uçuş hakkında bilgiler de paylaştı.

THY'nin 19 Mayıs'a özel biletiyle vatandaşlar Samsun'a tarihi yolculuk yapacaklar. Söz konusu biletler sembolik olarak elde edilirken milyonlarca vatandaş, 19 Mayıs'!a özel biletlerin nasıl ve nereden alınacağını araştırıyorlar.

THY 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır

THY 19 Mayıs THY tarihi yolculuk bileti nasıl alınır?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Türkiye genelindeki tüm okullarda birbirinden farklı etkinlikler düzenlenirken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs gününe özel olarak hazırlattığı hatıra biletlerini öğrencilere, öğretmenlere, yöneticilere ve aynı zamanda velilere sundu.

ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ sitesine giriş yapan ziyaretçiler adını ve soyadını yazıp bir tane '19 Mayıs Hatıra Bileti' oluştururken oluşturulan hatıra bilet, #bağımsızlıkyolculuğu etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşılabiliyor. 19 Mayıs'a özel hatıra bileti oluşturmak isteyenler https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresine giriş yaparak istenilen adımları takip edebilirler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal