OGM 5 bin yangın işçisi alımı başladı mı, şartları neler? OGM 5 bin yangın işçisi başvuru şartları

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) taşra teşkilatlarında istihdam etmek için bünyesine 5 bin yeni personel alımı gerçekleştirecek. OGM'ye yangın işçisi olarak başvuru yapmak isteyen adaylar ilanın yayında olduğu süreç içerisinde başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Adaylar 'OGM 5 bin yangın işçisi alımı başladı mı, şartları neler?' sorularına yanıt ararken başvurular ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

13.03.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-12:56) OGM 5 bin yangın işçisi alımı başladı mı, şartları neler? OGM 5 bin yangın işçisi başvuru şartları

Orman ve Tarım Bakanlığı (OGM) tarafından yayımlanan bir ilanda OGM'nin taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 5 bin yangın işçisi alımı yapılacak. İşçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlanırken, OGM'de yangın işçisi olarak çalışmak isteyen adayların gözleri başvuru tarihlerine çevrildi.

OGM 5 bin yangın işçisi alımında adaylar ilanın açık olduğu süreç içerisinde başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecekler. Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ve diğer gerekli olan tüm bilgiler İŞKUR'un açık iş ilanlarında belirtilecek. 

OGM 5 bin yangın işçisi alımı başladı mı, şartları neler?

OGM bünyesinde orman yangını işçisi olarak yapılacak olan alımların tarihlerine ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken alımlarla ilgili başvuruların Mart ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

OGM 5 bin yangın işçisi başvuru şartları

OGM 5 bin yangın işçisi başvuru şartları

- TC vatandaşı olmak,

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- Başvuru yapacak olan adayların af durumundan yararlanmış olsa da; Devlet güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzen ve işleyişine yönelik suçlardan, Devlet sırrı veya casusluk suçlarından, zimmet, dolandırıcılık, rüşvet ve güveni kötüye kullanma suçlarından, mahkûm olmamak,

- Kamusal hak kullanımından yoksun bırakılmamış olmak,

- Askerlik görevini yağmış veya tecil belgesine sahip olmak, 

- Sosyal güvenlik kurumlarından herhangi bir aylık veya maaş almıyor olmak,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal