29.02.2024-11:45 (Son Güncelleme:29.02.2024-11:45)


1

Oyuncu Elizabeth Hurley, 21 yaşındaki oğlu Damian Hurley'in yazıp yönettiği erotik-gerilim türündeki filmde oynamış ve tepki toplamıştı. Elizabeth Hurley'ın filmdeki erotik sahneleri yayınlanan ilk fragmanla ortaya çıktı.



2

İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley oğlu Damian Hurley'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı erotik-gerilim türü film olan "Strictly Confidential"da oynamıştı.



3

Film, Georgia Lock'un canlandırdığı 'Mia'nın, en iyi arkadaşı Rebecca'nın intiharını çevreleyen gizemi ortaya çıkarmaya çalışırken 'cinsellik, ikiyüzlülük ve ihanet dünyasına' çekilmesini konu alıyor.



4

Tartışmalı yapımda 'Lily' karakterini canlandıran Elizabeth Hurley, Pear Chiravara tarafından canlandırılan 'Natasha' adlı karakterle cinsellik içeren sahneleri paylaşıyor.



5

Fragman sonunda ortaya çıktı ve ünlü ismin seks sahneleri sosyal medyada gündeme oturdu.



6

Film hakkında PEOPLE'a konuşan Damian, annesi Elizabeth'in yıllar önce ilk filminde rol alacağına dair 'söz verdiğini' ve yeşil ışık yandığında rol almak için 'her şeyi bıraktığını' açıkladı.



7

Damian "İşe gelmek ve her günü birlikte geçirmek çok keyifliydi. Tüm filmi çekmek için sadece 18 günümüz vardı, dolayısıyla ikiz gibi telepatimiz film boyunca çok değerliydi. Böylesine kararlı ve yetenekli bir oyuncu kadrosuyla birlikte yorulmadan çalışmak gerçekten ilham vericiydi. Bana güvendikleri ve inandıkları için filme dahil olan herkese sonsuza dek minnettarım." sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr