29.02.2024-11:25 (Son Güncelleme:29.02.2024-11:25)


1

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gündeme gelen Derya Uluğ son günlerde tacizci kabusu yaşıyor. Uluğ'u uzun süredir sosyal medyadan rahatsız eden ve sürekli evlenmek istediğini duyuran tacizci son olarak Uluğ'un kapısına kadar dayandı.



2

Mehdi olduğunu iddia eden şahıs Uluğ'un sevgilisi Asil Gök'ü de tehdit etti. Site güvenliği ile tacizci arasında yaşanan arbedenin ardından Uluğ, emniyet ekiplerine haber verdi. Tacizci polis ekiplerince gözaltına alındı.



3

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un başı bir tacizci ile dertte. Show Ana Haber'de yayınlanan bir habere göre, Uluğ'a "Evlenelim" mesajları atan tacizci işi şarkıcının sevgilisini tehdit etmeye kadar vardırdı. Hatta evinin önüne gitti. Derya Uluğ polisi arayınca da gözaltına alındı.



4

Ünlü şarkıcıya taciz mesajları attı, sevgilisini tehdit etti. Yetmedi, kapısına dayandı. Mehdi olduğunu iddia ederek evlenmek istediğini söyleyen o tacizci gözaltına alındı.



5

Derya Uluğ'un erkek arkadaşı Asil Gök'e ulaştı. "Ben mehdiyim. Derya Uluğ'dan ayrıl" diyerek tehditler savurdu.



6

Gök, şikayet edeceğini söylese de tacizcinin umurunda dahi olmadı. Adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı. Bir tacizci sosyal medya hesabından ünlü sanatçı Derya Uluğ'a sürekli mesaj atıp onu rahatsız ediyordu. Aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve onunla ilişki yürütebilecek özgüvene sahip olduğunu söylüyordu. Hatta sevgilisi Asil Gök'ten de ayrılmasını istedi. Tacizlerin ardı arkası kesilmiyordu. Derya Uluğ onu engellese de sahte hesaplarla taciz devam etti. Şüpheli tacizin boyutlarını ünlü sanatçının evinin önüne gelme noktasına kadar taşıdı. Ancak güvenlik girişini engelleyince tehditler savurdu.



7

Site güvenliği ile tacizci arasında arbede yaşandı. Derya Uluğ'un konudan haberi olunca hemen polise haber verdi. Polis olay yerine geldi ve şüpheliyi gözaltına aldı. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr