Oğluna masaj yaptıran Alişan'a tepkiler çığ gibi büyünce ünlü şarkıcıdan zehir zemberek açıklama geldi: Vah vah vah yazıklar olsun bana!

Ünlü şarkıcı Alişan gelen yoğun tepkilere kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından ilk açıklamayı paylaştı. İşte o detaylar...

20.04.2022-10:49 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-10:49)

Son zamanlar evliliği nedeniyle gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol'la arayı düzelttikten sonra dolu dizgin ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeye başlamıştı. Aylarca konuşulan boşanma haberlerinden sonra evliliklerine kaldıkları yerden devam eden Alişan ve Buse Varol çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık isimlerinden söz ettirmeyi başarıyor. Önceki gün 3 yaşındaki oğlu Burak'ı hesabından paylaşan Alişan, oğluna masaj yaptırdığı kareyi koyup altına da bir not düşmüştü. Ünlü şarkıcı; ''Survivor'u masaj yaptırmadan izleyemez'' diyerek esprili bir paylaşımda bulundu. Alişan'ın bu sosyal medya paylaşımı ise takipçileri arasında büyük tepkiye neden oldu. Birçok kişi bunu şımarıklık olarak yorumlarken, eleştirinin dozu da gittikçe arttı. Tepkiler büyüyünce 2.sayfa isimli magazin programına açıklama yapan şarkıcı; ''Oğlum sadece ısrar etti diye, yapılıyor gibi gösterip fotoğrafını çekip paylaştım'' dedi. Ünlü şarkıcıya ise peş peşe; ''Parayı bol bulunca oğluna masaj yaptırmış", "Bu nasıl bir görgüsüzlüktür" ve "Alişan'ın oğlu olmak varmış'' gibi yorumlar gelmeye devam etti. 

Alişan isyan etti

Alişan: 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? 

Ünlü şarkıcı Alişan kendisine gelen tepkiler çığ gibi büyüyünce sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda daha bulundu. Başarılı şarkıcı; ''Oğlum sadece ısrar etti diye, yapılıyor gibi gösterip fotoğrafını çekip paylaştım. Maşallah, Afrikada'daki çocuklardan tutun da, Ukrayna'daki çocuklara, oradan da ülkemizdeki sorunlara kadar gitmiş yazdıklarınız... Beddualar, küfürler hakaretler de cabası... 26 yıldır çalışıp, yüzlerce bölüm dizi çeken, binlerce konser veren, TV programları yapan birisi olarak 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? Ne kadar lüks değil mi? Vah vah vah... Alişan oğluna masaj yaptırmış! Yazıklar olsun bana nasıl böyle bir şey yaptım! " diyerek hesabından isyan etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal