Oğlum dizisinin yıldızı Canan Ergüder eşi Kenan Ece'yle nasıl ölümden döndüğünü ilk kez anlattı!

Ünlü oyuncu Canan Ergüder katıldığı programda özel hayatına dair itiraflarda bulunurken, ölümden nasıl döndüğünü açıkladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.04.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:30) Oğlum dizisinin yıldızı Canan Ergüder eşi Kenan Ece'yle nasıl ölümden döndüğünü ilk kez anlattı!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, rol aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Canan Ergüder isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü oyuncu, son dizisi Menajerimi Ara'da meme kanserine yakalandığını öğrenmişti. Apar topar diziden ayrılıp tedaviye başlayan ünlü oyuncu, sağlığına kavuştuğunun müjdesini de sevenleriyle paylaşmıştı. Önceki gün İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programı İbrahim Selim ile Bu Gece'ye katılan ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. 

Canan Ergüder ölümden döndü

Ergüder: Biz otomobilin içine saplandık

Geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalanan ve sonrasında kemoterapiye başlayan Canan Ergüder, saçlarının dökülmesi hakkında konuştu. Ergüder; ''Saçlarımı kaybedene kadar kendimi bu kadar saçlarım üzerinden tanımladığımı bilmiyordum. İlk peruk deneyimimde, kafaya yapıştırılan modellerden aldım. Kafama yaklaştıkları an nefes alamıyor gibi hissettim. Neredeyse bir panik atak yaşadım. Kel halimi hiç görmedim zaten'' ifadelerini kullandı. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan güzel oyuncu geçirdiği korkunç kazayı anlattı. Ergüder; ''Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi. Kenan’ın annesini aradık, o da jandarmayı arayıp, haber verdi. Bizi onlar çıkardı'' şeklinde konuştu. 

Hastalık dönemini anlattı

Kanser tedavisi sürecindeyken geçirdiği hastalık sürecini anlatan Canan Ergüder; ''Hastalık döneminde, 'Sen zaten çok güçlüsün' sözünü duymaktan yoruldum. 'Güçlü olmak istemiyorum' dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü...Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. 'Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim' diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum. Kenan’ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal