Oğlum dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisi Şubat ayında ekranlardaki yerini almıştı. Her Çarşamba ekranlarda izleyici karşısına çıkan Oğlum dizisi hakkında final kararı alındığı konuşuluyor. Bunun ardında ise dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı konuşuluyor.

03.04.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-16:50) Oğlum dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Show TV ekranlarında 9 Şubat'ta izleyici karşısına çıkan Oğlum dizisi başlarda ilgiyle izlenirken son zamanlarda reytinglerinde düşüş yaşadı. Bunun üzerineyse dizinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Oğlum dizisi final mi yapıyor?

Başrollerinde Nihal Yalçın, Timur Acar, Songül Öden, Feyyaz Duman ve Metehan Parıltı’nın yer aldığı Oğlum dizisinin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Yayın hayatına başladığı ilk haftalarda dikkatleri çeken dizi, son haftalarda ise reytinglerde yaşadığı düşüşlerden sonra finale doğru gidiyor. Özellikle TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kara Tahta'nın başlamasından sonra reytingleri iyice düşen dizi için henüz final yapacağı hakkında resmi bir açıklama bulunmasa da dizinin devam etmeyeceği söyleniyor.

Oğlum dizisi 2. sezonu olacak mı?

Oğlum dizisi 2. sezonu olacak mı?

Oğlum dizisinin 2022-2023 yeni sezonunda devam etmeyeceği söyleniyor. reytinglerde oldukça düşüş yaşayan dizinin 3-4 bölüm daha şansı var. Eğer yeniden 4 reytingin üzerine çıkamazsa Oğlum dizisi için final kararının kesinleşmiş olacak.

Oğlum dizisi ne zaman final yapacak?

Dizinin, kesin olmamakla birlikte kanalla ile 13 bölümlük bir sözleşmesi olduğu düşünülüyor. Son durumlardan dolayı bu sözleşmenin yenilenmeyeceği de kesinleşti. Yani Oğlum dizisi sözleşmeye göre 13. bölümünde final yapacak. Dizinin final tarihi ise 4 Mayıs 2022 Çarşamba gününe denk gelmektedir.

Dizi için alınan final kararının en önemli unsurlarından biri ise inip çıkan senaryosu oldu. İlk bölümde çok etkileyici bir senaryoyla izleyicisi karşısında yer alan oğlum dizisi, 4. bölümden sonra izleyicilere yeni bir  dram unsuru sunmadığından ötürü bu olay her geçen bölüm reytingleri biraz daha düşmesine neden oldu.

Normalde Oğlum dizisi 5 reytingin üzerinde izleme oranları almış bir dizi olmasına rağmen son zamanlarındaki bu düşüş dizinin kesin finale doğru gittiğinin işaretçisi. Eğer yeni bölüm fragmanlarında yeni bir dram vaat edilirse dizi yeniden eski izleyici kitlesine kavuşabilir. Fakat, Oğlum senaristlerinin böyle bir planı yok gibi görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal