Oğlum Diziyle Ekranlara Dönen Ünlü Oyuncu Songül Öden Kaza Geçirdi!

Ünlü oyuncu Songül Öden’den hayranlarına kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

12.02.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-09:09) Oğlum Diziyle Ekranlara Dönen Ünlü Oyuncu Songül Öden Kaza Geçirdi!

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Songül Öden, ekranların en beğenilen yıldızları arasında yer alıyor. Oynadığı dizi ve filmlerle oyunculuğuna herkesi kendini hayran bırakan güzel oyuncu Songül Öden, uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu. Verdiği uzun aranın ardından yeniden setlere dönmeye hazırlanan Öden, şu sıralar ekranlara gelmeye hazırlanan Oğlum dizisinin başarılı oyuncu kadrosu içinde yer alıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı ve senaryosuyla da oldukça merak edilen dizinin çekimleri sürerken talihsiz bir olay gerçekleşti. Snob Magazin’in duyurduğu habere göre, dizinin yıldızlarından biri olan Songül Öden sette kaza geçirdi. 

OYUNCU HASTANEDE KAMERALARA YANSIDI 

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Songül Öden, Oğlum dizisinin çekimleri sürerken bir kaza geçirdiği ortaya çıktı. Yeni dizinin çekimleri ve heyecanı sürerken, Oğlum dizisinin oyuncularından Songül Öden önceki gün elinde sargıyla basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Amerikan Hastanesi’nde elinde sargılı bir şekilde görünen oyuncu konuya açıklama getirerek; ‘’ Küçük bir set kazası yaşadım, önemli değil. Sadece ezik var’’ dedi. Güzel oyuncunun sette bu kazayı nasıl geçirdiği bilinmese de, ünlü oyuncunun iyi olduğunu dile getirmesi hayranlarının yüreğine su serpti. Ünlü oyuncunun da içinde yer aldığı ve birbirinden önemli oyuncuların; Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi kadrosunda bulunduğu ''Oğlum'' dizisi ise Çarşamba günleri Show TV'de ekranlara gelecek. 

songül öden

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal