Oğlu dalga kıranda dengesini kaybedip denize düştü, babası oğlunu kurtarmak için canını feda etti!

Hatay'ın Arsuz içesinde denize düşen 13 yaşındaki oğlu Nejdet Kaynak'ı kurtarmak için suya atlayan baba Abdulkadir Kaynak, boğularak can verdi. Çevredekiler tarafından kurtarılan Nejdet Kaynak'ın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Çevredekiler tarafından kurtarılan Nejdet Kaynak'ın ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

11.08.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 18.08.2022-14:16) Oğlu dalga kıranda dengesini kaybedip denize düştü, babası oğlunu kurtarmak için canını feda etti!

Hatay'da Arsuz-İskenderun kara yolu üzerin yaşanılan olayda, sahilde dalgakıran üzerinde oyun oynayan 13 yaşında olan Nejdet Kaynak, denge hakimiyetini kaybedip denize düştü. 

Oğlu için suya atladı

DHA'da yer alan habere göre, durumu fark eden baba Abdulkadir Kaynak  (45), hiç tereddüt etmeden oğlunu kurtarmak için kendisi de denize atladı. 


Baba-oğul denizden çıkarıldı

Bir süre suda çırpınan baba ve oğul, çevredeki insanların yardımı ile denizden çıkarıldı. Baba ve oğul, çağırılan ambulanslar ile özel hastanelere kaldırıldı.


Oğlu için canını feda etti! 

Ne yazık ki baba Abdul kadir Kaynak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 13 yaşındaki oğlu Nejdet Kaynak'ın ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal