ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? 96. ÖGG sınav sonuçları

27 Şubat 2022 tarihinde Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı yapılmıştı. Sınavın üzerinden zaman geçmesinin ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Sonuçlar ise EGM resmi web sitesi aracılığıyla ilan edilecek.

12.03.2022-19:04 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-19:05) ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? 96. ÖGG sınav sonuçları

Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı Türkiye genelinde 79 ilde geçtiğimiz ay yapıldı. Sınava birçok aday katılım gösterdi. Toplamda sınava giren aday sayısı 48.788 olarak duyuruldu. 

Sınav sonuçları açıklandı mı?

Sınavın üzerinden zaman geçmesinin ardından sınava giren adayların sonuçların ne zaman açıklanacağına dair araştırmaya yapmaya başladı. Ancak sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Önceki sınav süreçlerine baktığımızda ise sınavın 18 Mart tarihinde açıklanacağı tahmin edilmekte. 

ÖGG sınav sonucu

Sınavın açıklanmasının ardından adaylar eğer aldıkları puana itiraz etmek isterlerse bunun için belirlenmiş olan tarihler, 21-23 Mart arasındadır. 

ÖGG sonuçları öğrenme

Özel Güvenlik sınavı EGM tarafından yapılmaktadır. Bundan dolayı sınavın sonuçları ise yine EGM resmi web sitesi olan https://onlineislemler.egm.gov.tr/ adresinden ilan edilecek.

Sınav sonuçlarını sorgulamak için ise sonuç sorgulama sayfasından adayın T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları yeterli olacaktır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal