O markette neye el atsanız 20 TL! Son tarih 9 Nisan

Şok marketler vatandaşı çıldırtacak kampanyaya imza attı. Hangi ürüne el atsanız 20 TL’ye satışta olacak. 9 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek aktüel ürünler izdiham yarattı.

05.04.2024-14:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-14:59) O markette neye el atsanız 20 TL! Son tarih 9 Nisan

Şok market yeni kampanyasını duyurdu. Müşterilerine özel olarak ne alırsan 20 TL indirimi başlatan market zincirleri, 9 Nisan 2024 tarihine kadar kampanyanın geçerli olacağını paylaştı. Salı günü sona erecek olan kampanya kapsamında en dikkat çeken ürünler arasında ise fırça çeşitleri yer alıyor. İşte Şok marketlerde ne alırsan 20 TL indirim kampanyasının detayları…

Şok market ne alırsan 20 TL

Şok market 3 Nisan 2024 tarihinde başlatmış olduğu aktüel ürünler kataloğuyla harika bir kampanyaya imza attı. Vatandaşların evlerinde en çok ihtiyaç duyduğu fırça çeşitlerini, temizlik ürünlerini indirimli şekilde satışa çıkarttı. Sabit 20 TL kampanyası başlatan market zincirleri; lavabo, küvet, ütü, bulaşık fırçası, karizma tuvalet fırçası tek, hamarat klozet fırçası takımı, hamarat fırçalı faraş, hünerli plastik camsil gibi ürünlere 20 TL’den satışa çıkarttı. Her mağazanın stoklarında yer alacak bu indirim kampanyası 9 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

O markette neye el atsanız 20 TL! Son tarih 9 Nisan

Kampanya stoklarla sınırlı

Şok marketler tarafından 3 Nisan 2024 tarihinde başlatılan kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu da aktarıldı. Her ürünün gönderilen mağazada bir adet bulunduğunu aktaran Şok marketler, vatandaşların uygun fiyatlarla temizlik eşyalarına almasını sağlayacak. İşte şok marketlerde stoklarla sınırlı kampanyadaki ürünler; 

  • Lavabo, küvet, ütü, bulaşık fırçası 
  • Karizma tuvalet fırçası tek 
  • Hamarat klozet fırçası takımı 
  • Hünerli plastik camsil 
  • Hamarat fırçalı faraş 

Bu ürünler tüm Şok market şubelerinde 20 TL fiyattan satışta. Stoklarda sınırlandırılmış olan, her mağazada bir adet bulunan bu ürünler kesinlikle kaçmaz nitelikte.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal