Bayram öncesi o marketten indirim fırsatı duyuruldu! TÜM FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ

Migros marketlerden bayram öncesi alışveriş yapacaklara müjdeli haber duyuruldu. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların cebini bayram ettirecek haber verildi. Şeker, çikolata gibi pek çok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

05.04.2024-14:05 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-14:05) Bayram öncesi o marketten indirim fırsatı duyuruldu! TÜM FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala market alışverişi yapacakları müjde dolu haber verildi. Geçtiğimiz günlerde Migros marketler, 2 al 1 öde kampanyasına imza attığını paylaşmıştı. Şimdi yeni başlatmış olduğu kampanya ile ise pek çok ürünü yarı fiyatına satışa çıkartacak. Özellikle bayramda evimde şekerim, çikolatam olsun diyenler birçok farklı markanın şeker ve çikolatalarını yarı fiyatına alabilecek. %50’ye varan indirimlerden Migros online kanallarından ya da en yakın Migros şubesinden faydalanmak mümkün. Bu indirimden faydalanmak için tek şart Migros kartın olması. 

Migros kartı olan indirimi kapacak

Migros market müşterilerine özel olarak başlatılan bu kampanya ile Migros kartı olan vatandaşların yüzlerini güldürecek kampanya duyuruldu. Özellikle bayram denildiği zaman ilk akla gelen şeker ve çikolatalar Migros’ta %50’ye varan indirimli satışta olacak. Vatandaşların en çok tercih ettiği markalar yarı fiyatına market raflarında şimdiden satışa çıkartıldı. Bayram sürecince devam edecek olan bu kampanyadan vatandaşlar sanal market üzerinden ya da en yakın Migros market şubesinden faydalanabilecekler. 

Bayram öncesi o marketten indirim fırsatı duyuruldu! TÜM FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ

Migros temel gıda ürünlerinde de indirime imza attı

Migros marketler şeker ve çikolatalarda başlattığı %50’ye varan indirim kampanyasının yanı sıra temel gıda ürünlerinde de indirim başlattığını paylaştı. Kahvaltılık, şarküteri, bakliyat, meyve, sebze gibi ürünleri indirimli şekilde almak isteyen vatandaşlar; Migros marketlerin güncel indirimlerini resmi web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Migros sayesinde bu bayram indirimli şekilde alışveriş yapmayan kalmayacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal