O bankayla anlaşma sağlandı! 30.500 TL - 35.000 TL promosyon hesaplara yatıyor

Promosyon ödemelerine mart ayı içerisinde önemli oranda hareketlilik geldi. Yepyeni promosyon miktarlarıyla çalışan vatandaşların yüzleri gülüyor. Bu sefer 30.500 TL – 35.000 TL ile o bankayla promosyon anlaşması sağlandı.

14.03.2024-15:08 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-15:08) O bankayla anlaşma sağlandı! 30.500 TL - 35.000 TL promosyon hesaplara yatıyor

Emekli promosyonlarının yanı sıra çalışan vatandaşların promosyon miktarları da büyük oranda merak edilip araştırılıyor. Özellikle Mart ayı içerisinde birçok belediye; banka ve sendikalarla detaylı görüşmeler sağlayarak yepyeni promosyon miktarlarına imza atıyorlar. En çok promosyon miktarını sağlayan ve koşullara iyi olan bankalarla anlaşma sağlayan belediyeler, yapmış oldukları anlaşmaların sonucunu da resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyorlar. Bu sefer anlaşma haberi ise ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından verildi. Çalışan vatandaşlar için 2 farklı tutarda promosyon anlaşması sağladıklarını duyuruldu. 

Eskişehir Belediyesi 35.000 TL’ye varan promosyonla anlaşma sağladı

Promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından kadrolu işçilere, çalışan memurlara ve şirket işçileri yeni promosyonlarını alabilecekler. Yapılan ihale sonucunda kadrolu işçilere ve memur vatandaşlara 35.000 TL nakit promosyon imkanı sağlanacak. Ek olarak şirket işçilerine ise 30.500 TL miktarında promosyon imkanı tanındı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan müjde sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşıldı. Mart ayının sonunda vatandaşlar promosyonlarını alabilecek.

35 Bin TL'ye kadar promosyon imkanı

Eskişehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden promosyon miktarları duyuruldu

Yeni promosyon miktarıyla yüzler güldü! Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından memur, kadrolu işçi ve şirket işçilerini kapsayan yeni promosyon anlaşmaları sağlandı. Yapılan açıklama doğrultusunda kadrolu işçiler, çalışan memurlar ve şirket işçilerini kapsayacak aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyonu ihaleleri tamamlandı. Yapılan ihaleler sonucunda kadrolu işçi ve memur işçilere 35.000 TL nakit promosyon, şirket işçilerine ise 30.500 TL promosyon imkânı sağlanacak. “Bütün personellerimize hayırlı olsun.” sözleriyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bu haberle birlikte Mart ayı promosyonları teker teker personellerin hesabına yatırılacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal