Acil nakit ihtiyacına MECLİS’TEN onay çıktı! 22.869 TL ödeme yatırılacak

Nakite ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Meclis’ten onay mührü çıktı! Vatandaşlar 22.869 TL ödemesini anında hesabına alabilecek.

14.03.2024-14:30 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-14:30) Acil nakit ihtiyacına MECLİS’TEN onay çıktı! 22.869 TL ödeme yatırılacak

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber bu sefer Meclis’ten duyuruldu. Meclis onay mührünü bastı… Vatandaşlar bayram edecek! Bankalar anında harekete geçti. 22.869 tl ödeme tek tek hesaplara yatırılacak. Nakit zorluğu yaşayan vatandaşlar 36 ay vadeye kadar 22.869 TL’nin sahibi olabilecek. Acil nakit ihtiyacınız varsa bu nakit ihtiyacınızı daha fazla ertelemenize gerek kalmadı. Hemen başvurarak Meclis onayıyla kredinizi çekebilirsiniz. 

36 ay vadeyle 22.869 TL’nin sahibi olacaksınız

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzlerini güldürecek haber Meclis’in onayıyla verildi. Meclis Vakıfbank, Ziraat Bankası ve  Halkbankası üzerinden acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların 36 ay vadeli 22.869 TL çekebileceklerini duyurdu. Vatandaşlar esnek vade oranıyla anında destek kredisi çekerek aldıkları krediyi rahat rahat geri ödeyebilecekler. Başvuranın anında onaylandığı bu kredi seçeneği için Vakıfbank, Ziraat Bankası ya da Halkbank’tan dilediğiniz banka ile iletişime geçebilir, müşteri olduktan sonra 22.869 TL değerindeki 36 ay vadeli şekilde sunulacak krediden anında yararlanabilirsiniz. Artık bu kredi sayesinde ödemelerinizi geciktirmenize gerek yok. Geniş vade oranlı sunulan bu kredi hiç beklemeden hesabınıza yatırılacak. 

Meclis'ten onaylanan 22.869 TL ödeme

Vakıfbank, Halkbank ya da Ziraat Bankası’ndan kredinizi çekebilirsiniz

Meclis onaylı şekilde sunulacak bu kredi doğrultusunda 3 farklı bankayla anlaşıldı. Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçları almaları durumda Vakıfbank, Ziraat Bankası ya da Halkbank üzerinden 22.869 TL nakit kredisini çekebilecekler. 36 ay vadeli sunulan bu kredi için düşük faiz oranı sınırlandırılması da getirildi. Böylelikle vatandaşlar yüksek faiz oranlı ve düşük vade seçenekli kredileri bir kenara bırakabilecek; hemen sizlerin de acil olarak krediye ihtiyacınız varsa, 3 bankadan birisiyle iletişime geçebilir müşteri olduktan sonra anında kredinizi alabilirsiniz!

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal