Market zincirlerinde ortalığı karıştıran kampanya başladı! Ramazan kolileri en dip fiyattan satışa çıkartıldı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte geçtiğimiz haftalarda tek tek marketler Ramazan kolilerini detaylı bir şekilde duyurmaya başlamıştı. Ramazan’ın ilk günleri itibariyle ise o 2 markette Ramazan kolilerinde indirim kampanyası başlatıldı.

14.03.2024-13:56 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-14:03) Market zincirlerinde ortalığı karıştıran kampanya başladı! Ramazan kolileri en dip fiyattan satışa çıkartıldı

Ramazan ayında indirimli şekilde Ramazan kolisi almak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Carrefoursa ve Migros marketlerden duyuruldu. Ramazan’a girmeden önce Carrefoursa ve Migros marketler tek tek Ramazan kolilerini içerikleriyle beraber paylaşmıştı. Ramazan'ın ilk haftası itibariyle ise o 2 marketteki Ramazan kolileri indirimli şekilde satışa çıkartıldı. 2024 yılında uygun fiyatlarla Ramazan kolisi alıp dağıtmak isteyen vatandaşların bu indirimle yüzleri gülecek. Dilerseniz Migros markete dilerseniz de Carrefoursa markete giderek indirilmiş şekilde Ramazan kolilerinizi satın alabilirsiniz.

Carrefoursa ve Migros marketlerde en uygun Ramazan kolisi satışa çıkartıldı

Uygun fiyatlarda Ramazan kolisi satın almak isteyen vatandaşlara müjdeli haber hem Migros hem de Carrefoursa marketlerden duyuruldu. 2024 yılında Ramazan ayında herkese Ramazan kolisi dağıtılması hedefiyle 2 markette büyük indirim kampanyası başlatıldı. İndirimli uygun fiyatlarla Ramazan kolisi satın almak isteyen vatandaşlar, market şubelerinden ya da online market üzerinden siparişlerini oluşturabilecekler. 2024 yılı Ramazan kolilerinde indirim yakalamak isteyen vatandaşların başka markete bakmasına gerek yok! 

  İki büyük markette ramazan kolileri indirimde

299 TL’den başlayan fiyatlarla Ramazan koliniz hazır

Ramazan denildiği zaman ilk akla gelen Ramazan kolilerinin dağıtılması oluyor. Birçok market bu süreç içerisinde farklı içeriklerindeki Ramazan kolilerini farklı fiyatlarda satışa çıkartıyor. Bu defa Carrefoursa marketlerin ve Migros marketlerin başlatmış olduğu Ramazan kolilerinde indirim kampanyası bir hayli dikkat çekti. Kampanya doğrultusunda Carrefoursa marketlerde Carrefoursa karta özel olarak 299,90 TL’ye en düşük Ramazan kolisi satılıyor. Bunun yanı sıra market raflarında 500, 800 ve 1000 TL arasında diğer Ramazan kolilerinin fiyatları da değişim gösteriyor. Migros market zincirlerine baktığımız zaman ise detaylı bir Ramazan kolisi satın almak isteyen vatandaşlar indirimli şekilde 684 TL’yi gözden çıkarmak durumunda.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal