O bankanın müşterisi olan 20.000 TL’yi kapıyor! Anında hesaplara yatıyor

Vakıfbank'ın müşterisi olan vatandaşlara müjdeli haber son dakika olarak duyuruldu. 20.000 TL nakit paraya ihtiyacı olan anında başvurarak krediden yararlanabilecek.

16.04.2024-10:29 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-10:29) O bankanın müşterisi olan 20.000 TL’yi kapıyor! Anında hesaplara yatıyor

Vakıfbank tarafından banka müşterilerine özel harika bir kampanya imza atıldı. Son dakika kampanyası olarak duyurulan bu ihtiyaç kredisi ile 20.000 TL’ye kadar nakit fırsattan yararlanma imkanına sahip olabileceksiniz. Dilerseniz online olarak dilerseniz de en yakın banka şubesine giderek başvurabileceğiniz bu kredi için tek yapmanız gereken banka müşterisi olmak. Eski ya da yeni müşteri olmaksızın sunulan bu krediden anında yararlanmak ve ihtiyaçlarınızı gidermek sizleri bekliyor.

Gelir belgesine gerek olmadan krediniz hazır

İhtiyaç kredileri söz konusu olduğu zaman özellikle vatandaşlara yoran taleplerden birisi de gelir belgesi oluyor. Vakıfbank bu şartı ortadan kaldırarak, banka müşterisi olan vatandaşlara 20.000 TL tutarında nakit ödeme sağlayacağını paylaştı. Vatandaşlar bankanın müşterisi olduktan sonra bu gelir belgesi sunmadan anında başvuru formunu doldurarak 20.000 TL krediyi çekebilecek.

O bankanın müşterisi olan 20.000 TL’yi kapıyor! Anında hesaplara yatıyor

24 - 36 ay vadeli kredi seçenekleri

Bayram sonrasında nakite ihtiyacı olan vatandaşların yüzlerini güldürecek bir diğer haber ise vade seçenekleri oldu. Vakıfbank bu ihtiyaç kredisine özel olarak 24 ay vadeyle 36 ay vade arasında ödeme kolaylığı sunacağını paylaştı. 20.000 TL tutarında ihtiyaç kredisine başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, dilerlerse 24 ay vadeyle dilerlerse 36 ay vadeyle gelir belgesi söz konusu olmadan kredi başvurusunda bulunabilecekler. 

Kimlik belgesiyle giden kredisini kapacak

Vakıfbank banka müşterisi olduktan sonra vatandaşların anında krediye sahip olabileceklerini paylaştı. Kimlik belgesiyle en yakın banka şubesine giden müşteriler, 20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini hesaplarına alabilecekler. Şubeye gitmeden ve daha fazla uğraşmadan kredi çekmek isteyen müşteriler ise Vakıfbank’ın online uygulaması üzerinden istenilen bilgileri doldurduğu müddet boyunca kredisine ulaşım sağlayabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal