O bankadan maaş alan 70.000 TL’yi kapacak! Hemen biriken ödemenizi alabilirsiniz

Akbank tarafından emeklilere özel yepyeni bir kampanya başlatıldı. 70.000 TL tutarında acil nakit kredisi sunulacağı paylaşıldı. Biriken ödemenizi bankadan alabilirsiniz.

29.04.2024-13:57 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-13:57) O bankadan maaş alan 70.000 TL’yi kapacak! Hemen biriken ödemenizi alabilirsiniz

Akbank tarafından emekli vatandaşların yüzünü güldürecek harika bir fırsata imza atıldı. Bankadan emekli maaşını alan vatandaşlar 70.000 TL tutarındaki nakit ödemeden faydalanabilecek. Hemen hiç beklemeden biriken ödemenizi alabileceğiniz bu yeni ihtiyaç kredisi fırsatı sayesinde acil ihtiyaçlarınızı ertelemenize de gerek kalmayacak. Yalnızca emeklilere özel olarak sunulmuş olan bu ihtiyaç kredisinden yararlanmanız için tek yapmanız gereken maaşınızı 3 yıl boyunca bankadan alacağınıza yönelik taahhüt vermek. İşte Akbank'ın 70.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisini detayları…

Akbank 70.000 TL nakit nasıl alınır?

Akbank tarafından acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik harika bir fırsat paylaşıldı. Emekli vatandaşlara özel olarak başlatılan bu yepyeni kampanya ile maaşını bankadan alan vatandaşlar 70.000 TL tutarındaki nakit kredinin sahibi olabilecekler. Resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvurabileceğiniz bu nakit kredi için başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız yeterli olacak. Resmi internet sitesinin yanı sıra mobil bankacılık üzerinden ya da en yakın şube üzerinden kredi başvurusunda bulunmanız mümkün. Sizlerde daha fazla acil ihtiyaçlarınızı ertelemek istemiyorsanız, 70.000 TL tutarındaki krediye hemen başvuruda bulunabilirsiniz. 

O bankadan maaş alan 70.000 TL’yi kapacak! Hemen biriken ödemenizi alabilirsiniz

Nakit ihtiyaçlarınız borçlarınız geride kalacak!

Emekli vatandaşlara özel olarak sunulan çok önemli 70.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için detaylar tek tek açıklanmaya başlandı. Nakit ihtiyaçlarınızın, borçlarınızın geride kalacak olduğu bu yepyeni kredi fırsatıyla daha fazla ödemelerinizi ertelemenize de gerek yok. 24 ay vadeli şekilde sunulacak olan bu ihtiyaç kredisine vakit kaybetmeden başvuru yapabilir başvuru yaptıktan kısa bir sonra kredinizi hesabınıza alabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal