O banka promosyon miktarını açıkladı! 3 seneye toplamda 32.000 TL ödeme yapacak

Emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanlar için de açıklanmaya devam edilen promosyon ödemeleri yakından takip ediliyor. Çalışan promosyonlarında bu defa iş bankası kesenin ağzını açtı. 3 seneye toplamda 32.000 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

28.03.2024-17:46 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-17:46) O banka promosyon miktarını açıkladı! 3 seneye toplamda 32.000 TL ödeme yapacak

Mart ayı itibariyle promosyon miktarları bir hayli yakından takip ediliyor. Emekli vatandaşlara ödenen promosyon miktarında güncellemelere halen daha devam edilirken, çalışan vatandaşlar için de promosyon ödemeleri yakınan takip ediliyor. Özellikle Mart ayı itibariyle pek çok çalışan vatandaş için peş peşe müjdeli haberler verilmeye devam ediliyor. Özel kurumlar, belediyeler; bankalarla ve sendikalarla görüşmelerine devam ederek yeni promosyon ve maaş tutarlarını açıklamaya devam ediyor. 

Emekli promosyonları 12.000 TL’ye kadar yükseldi

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte kamu bankalarında emekli maaş promosyon miktarlarına yeni güncellemeler getirilmişti. Güncellemeyle birlikte en düşük promosyon miktarı 8.000 TL, en yüksek promosyon miktarı ise 12.000 TL’ye kadar çıktı. Bunun ardından gözler özel bankalara da çevrildi. Nisan ayı itibariyle emekli maaş promosyonlarında yeniden bir düzenlemenin söz konusu olacağı tartışılıyor. Böylelikle yeni Nisan ayına girildiğinde; kamu bankaları ve özel bankalar arasında tekrardan bir emekli maaş promosyonu yarışının başlayacağının altı çiziliyor.

O banka promosyon miktarını açıkladı! 3 seneye toplamda 32.000 TL ödeme yapacak

Çalışan promosyonları 32.000 TL’ye kadar çıkartıldı

Emekli promosyonlarının yanı sıra çalışan promosyonları da gündem konusu olmaya devam ediyor. Özellikle belediyeler ve özel kurumlar nezdinde maaş promosyonlarına da tek tek imza atılırken, bankalar bu noktada da promosyon yarışına girmiş durumda. Her gün bir yenisi açıklanan çalışan maaş promosyonlarına bu defa Birsen üyelerine müjdeli haber verildi. Düzenlenen ihale kapsamında İş Bankası ile anlaşma sağlanarak Kars ili merkezi ve diğer ilçelerde geçerli olacak çalışanlara 32.000 TL maaş promosyonu sağlanacağı açıklandı. Rekor promosyonu açıklayan Kağızman Eğitim Birsen Başkanı Sinan Çil kamuoyuna detaylı bilgileri paylaştı. 3 yıl dahil olmak üzere toplamda 32.000 TL nakit maaş promosyon ödemesi sağlanacağı duyuruldu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal