Nusret Bugünlere Nasıl Geldiğini Videoda Anlattı! Paylaşımı Rekor Kırdı

13 yaşından beri çalışmaya başlayan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoranı bulunan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Gökçe bugünlere nasıl geldiğini anlatan bir video paylaştı. Paylaşımı yoğun ilgi gördü.

17.07.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 17.07.2021-15:01)

Tuz serpme hareketiyle ünlenen sosyetik kasap Nusret Gökçe, çocuk yaşlardan itibaren başladığı kasaplığı, şimdilerde dünyanın dört bir yanına kadar taşıdı. ‘Salt Bae’ rüzgarıyla adeta Türkiye’nin Avrupa’daki reklamı oldu. 37 milyona yakın takipçisi bulunan Nusret, bugünlere nasıl geldiğini de hiç unutmadı.

'HER ŞEY KAFADA BİTİYOR'

Henüz 10 yaşlarındayken iş hayatına adım atan Nusret, başarının hiç de tesadüf olmadığını yayınladığı video ile bir kez daha ispat etti. Sıfırdan başlayıp bugünlere geldiği günleri anlatan videosunu Instagram hesabından 'I started from below zero' notuyla paylaşan Nusret’e takipçileri 'Her şey kafada bitiyor', 'Azim ve başarı' ve 'Başarı asla tesadüf değildir' şeklinde yorumlar yapıldı. Paylaşımı kısa sürede milyonlarca kez izlendi ve on binlerce yorum aldı.


6 MİLYONA SAAT ALMIŞTI

6 ülkeden 23 restoranı bulunan Gökçe, Patek Philippe marka bir saat beğenince harekete geçti. Saati kişiselleştirmek isteyen sosyetik kasap, üzerine 200'den fazla pırlanta koydurdu. Gökçe, altın ve pırlantadan oluşan saati için yaklaşık 6 milyon lira ödemişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal