Nursel Ergin Yan Komşusu Pınar Deniz'in Evini Dinlediğini Canlı Yayında İtiraf Etti!

Ünlü sunucu Nursel Ergin konuk olduğu magazin programında yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyada linç yağmuruna tutuldu. İşte Ergin’in tepki çeken o açıklaması…

28.12.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-16:16)

Yayına girdiği tarihten bu yana sayısız sunucu değiştiren Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu Nursel Ergin oldu. Ergin, konuk olarak gittiği 2.sayfa isimli magazin programında ise çarpıcı itiraflarda bulundu. ünlü sunucunun canlı yayında yaptığı açıklamalar sosyal medya ve magazin gündeminin tam ortasına oturdu. Yaptığı açıklamalardan sonra büyük bir linçe uğrayan sunucu, kişisel hesabından açıklama yaptı.

ÜNLÜ SUNUCUDAN ÇİRKİN İTİRAF

Dün TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa isimli programa konuk olan Nursel Ergin, samimi açıklamalarda bulundu. ünlü sunucu komşusunun reyting rekorları kıran Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz olduğunu dile getirdi. yan komşusunu zaman zaman dinlediğini söyleyen Ergin; ‘’Pınar yan komşum. Kafayı duvara yaslayıp konuşmalarını dinlediğim oldu. Evin içindeki sesler duyuluyor’’ diyerek tartışmaların fitilini ateşledi. Yaptığı bu açıklamanın ardından büyük tepki toplayan Ergin’e sosyal medya kullanıcıları; ‘’Başkası bunu size yapsa taciz ediliyorum dersiniz’’ ve ‘’Güzel bir şeymiş gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz’’ şeklinde yapılan yorumlarla karşılandı. 

pınar deniz

TEPKİ ALINCA SÖZLERİNİ GERİ ÇEKTİ

Ünlü sunucu canlı yayında anlattığı itiraflarından sonra sosyal medyada büyük bir tepki görünce geri adım attı. Ergin; ‘’Sevgili izleyiciler malum korona en büyük kabusumuz. Gece geç saatte apartmanda böyle bir muhabbet olunca ister istemez ne oldu niye merak edip kulak kabartıyor insan, malum bahsettiğimiz ünlü bir çift. Herkes kadar meraklıyım kimsenin özel hayatını kurcalamam merakta etmem. Yeni nesil evlerin duvarları çok ince, ne konuşulsa duyuluyor. Herhangi bir komşum gürültü yapsa da rahatsız olmuyorum. Herkes keyfine baksın gülsün eğlensin ben sadece mutlu olurum. Duyarlılığınızda haklısınız kimse kimseyi dinlememeli ama bu zorunlu duymak oluyor. Sevgiler selamlar’’ diyerek canlı yayında yaptığı açıklamaların üzerini kapattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal