Nuray Sayarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Astrolog Nuray Sayarı evli mi, kaç çocuğu var? Nuray Sayarı hayatı ve biyografisi

Burç yorumları ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken astrolog Nuray Sayarı’nın hayatı ve biyografisi sosyal medyada gündem oldu. Bir televizyon programında burçları yorumlayan Sayarı’nın neden gündemde olduğu araştırılıyor. Peki Nuray Sayarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Astrolog Nuray Sayarı evli mi, kaç çocuğu var? İşte Nuray Sayarı hayatı ve biyografisi…

29.01.2024-17:41 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-17:41)

Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile dikkat çeken astrolog Nuray Sayarı hakkında merak edilen bazı sorular bulunuyor. Çalkantılı bir evlilik yaşadığı bilinen tecrübeli astroloji uzmanının hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını bu doğrultuda meşgul ediyor. Peki Nuray Sayarı Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Astrolog Nuray Sayarı evli mi, kaç çocuğu var?

Nuray Sayarı kimdir?

Nuray Sayarı, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Kahireli olan Sayarı, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Çocukluğu oldukça zorlu ve fakir geçti. Hakan Uman adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Annesinin Kahireli olması ve anneannesinin astrolojiye olan ilgisi sayesinde Sayarı, Kahire'de astroloji eğitimi aldı ve Hindistan'a giderek çeşitli teknikleri öğrendi. 1991 yılında astroloji mesleğine adım attı.

Nuray Sayarı

Astroloji ve tarot bilimiyle ilgilenen Nuray Sayarı, sadece günlük ve aylık burç yorumları yapmakla kalmayıp, düşünce gücünün insan hayatındaki kritik rolüne ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına olan inancını da dile getirmektedir.

İş adamı Aşkın Sayarı ile 1988 yılında evlenen Nuray Sayarı’nın Doğuş Sayarı ve Ogan Sayarı adında iki oğlu bulunmaktadır. 

Nuray Sayarı, her hafta Pazartesi günleri yayınlanan ve Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı Hayatta Her Şey Var programında burç yorumları yapmaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal