Norveçli genç yıldız Erling Haaland Manchester City'e resmen transfer oldu!

Yaz transfer sezonunun bombası patladı. Alman ekibi Borussia Dortmund'un Norveçli dünya yıldızı Erling Haaland, Manchester City'e resmen transfer oldu. İngiliz ekibi yapılan anlaşmayı resmi olarak açıkladı.

13.06.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-12:24) Norveçli genç yıldız Erling Haaland Manchester City'e resmen transfer oldu!

Bu yaz futbol dünyasına damga vuran transfer gerçekleşti. Borussia Dortmund'un Norveçli golcüsü Erling Haaland, İngiliz ekibi Manchester City ile anlaşmaya vardı. Yapılan transfer gelişmesi büyük yankı uyandırırken oyuncunun transfer sözleri futbol dünyasında büyük ses getirdi.

Yıldız oyuncunun sözleri büyük yankı uyandırdı

Norveçli golcü Erling Haaland transferiyle ilgili açıklamasında, 'Her zaman City'i izliyordum, son zamanlarda daha da çok izlemeye başladı. Oyun tarzlarına hayran olmamak elde değil. Pep tüm zamanların en iyi teknik direktörlerinden biri, bu yüzden hedeflerimi gerçekleştirmek için doğru yerde olduğuma inanıyorum.' şeklinde açıklamalara yer verdi.


Futbolcunun kariyeri

Erling Haaland, futbola Norveç'in Bryne takımında başladı. Ardından ülkenin Molde takımına transfer oldu. Ardından ise Avusturya'nın Salzburg takımının yolunu tuttu. Sonrasındaki durağı ise Alman ekibi Dortmund oldu. Dortmund'da oynadığı futbolla pek çok takımın transfer radarına girdi. Futbolcuyu kadrosuna katan takım ise İngiliz ekibi Manchester City oldu. Oyuncuyla ilgili yaşanan transfer gelişmeleri ise büyük yankı uyandırdı. Norveçli golcünün yeni durağı Manchester City'deki performansı büyük merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal