Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu Avrupa’ya mı transfer oluyor? Wolfsburg Emirhan Topçu’yu transfer etmeye çok yakın

Çaykur Rizespor’un genç yıldızı Emirhan Topçu sürpriz bir transfere imza atmaya çok yakın. Emirhan Topçu, Avrupa'ya mı transfer oluyor? 21 yaşındaki Emirhan Topçu yeni sezon öncesinde Alman ekibi Wolfsburg’a transfer oluyor.

13.06.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-11:59) Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu Avrupa’ya mı transfer oluyor? Wolfsburg Emirhan Topçu’yu transfer etmeye çok yakın

Spor Toto Süper Lig’e geçtiğimiz sezon veda eden Çaykur Rizespor’da transferde çok büyük bir sürpriz yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde A takım formasıyla ilk 11’de şans bulmaya başlayan ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın gözdesi haline gelen Emirhan Topçu takımdan ayrılıyor.

Emirhan Topçu dikkatleri üzerine çekmişti

Çaykur Rizespor altyapısında yetişmesinin ardından 2017-2018 sezonunda A takıma yükselen Emirhan Topçu, 2019-2020 sezonunda Bosna Hersek ekibi Celik Zenica’ya sonraki sezonda Menemenspor’a kiralık olarak gönderilmişti. Çaykur Rizespor formasıyla geride bıraktığımız sezonda 13, A takım karşılaşmasına çıkan Emirhan Topçu, aynı zamanda Ümit Milli Takım’ın da formasını terleterek dikkatleri üzerine çekiyor.


Wolfsburg Rizespor'un genç yıldızına kancayı taktı

Alman ekibi Wolfsburg’un scoutlarının dikkatini çekmeyi başaran Emirhan Topçu için kulüp yetkilileri harekete geçti. Spor Toto Süper Lig’e veda ederek küme düşen Çaykur Rizespor’un genç yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçen Alman yetkililer Rize ekibiyle görüşmelere başladı.

Emirhan ile anlaşma tamam!

Genç oyuncunun menajeriyle de görüşen Wolfsburg kulübü yetkilileri Emirhan Topçu ile anlaşmayı sağlayarak, Çaykur Rizespor ile gerçekleştirdiği pazarlıklarda da son aşamaya geldi.

Transfer bu hafta resmiyet kazanacak

Wolfsburg’un Emirhan Topçu için yaptığı 1 Milyon Euro ve sonraki satıştan pay olarak ilettiği teklifi yükseltmeye çalışan Çaykur Rizespor yönetiminin bu hafta içerisinde transferi resmen açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal