Norveç - Letonya Maçı Ne Zaman?

A Milli Takım'ın grubundaki rakibi Norveç'in, Letonya ile oynayacağı maçtan önce taraftarlar, ''Norveç - Letonya maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapıyorlar.

11.11.2021-18:08 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-18:28) Norveç - Letonya Maçı Ne Zaman?

A Milli Takımı'mızın 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Cebelitarık maçı öncesinde, milli takımı grubundaki bir diğer çok önemli mücadelede yakından ilgilendiriyor. Milli takım grubunda 15 puanla 3. sırada bulunurken en yakın rakibi Norveç ise 17 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Norveç, Letonya ile mücadele edecek. Norveç'in, Letonya ile oynayacağı mücadele bizim açımızdan çok kritik önem taşıyor. Norveç'in, Letonya ile oynayacağı karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Letonya'nın zorlu Norveç deplasmanında galibiyetle ayrılması ve milli takımımızın kendi evinde Cebelitarık'ı yenmesi halinde Stefan Kuntz'un öğrencileri grubunda 2. sıraya yerleşecek. Bu anlamda zorlu maç bizim için oldukça kritik önem taşıyor. Karşılaşmadan önce de futbolseverler Norveç ile Letonya'nın oynayacağı mücadele hakkında yoğun araştırmalar yapmaya başladılar. Bizlerde sizler için maç ile ilgili önemli bilgileri derledik.

NORVEÇ - LETONYA MAÇI NE ZAMAN?

Norveç ile Letonya 13 Kasım Cumartesi günü karşılaşacaklar.

NORVEÇ - LETONYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Norveç ile Letonya'nın oynayacağı kritik mücadele TSİ ile 20.00'de başlayacak.

NORVEÇ - LETONYA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Norveç ile Letonya arasındaki mücadele S Sport ekranlarındna canlı olarak yayınlanacak.

NORVEÇ - LETONYA MAÇININ HAKEMLERİ KİM?

Norveç ile Letonya arasındaki kritik mücadeleyi Belçikalı hakem L. Visser yönetecek. Belçikalı hakemin yardımcıları ise R. Vanyzare ve T. Nijssen olacak.

NORVEÇ - LETONYA MAÇININ VAR HAKEMLERİ KİM?

Norveç ile Letonya arasındaki mücadelenin VAR hakemleri E. Lambrechts olacak. AVAR'da ise A. Bouccaut olacak.

NORVEÇ - LETONYA KARŞILAŞMASININ MUHTEMEL 11'LERİ

Norveç: Ö.Nyland, M.Pedersen, S. Strandberg, A. Olsen, B. Meling, P. Berg, M. Daehli, M. Odegaard, M. Elyounoussi, J. Hauge, A.Sörloth
Letonya: Ozols, Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis, Zjuzins, Emsis, Jaunzems, Uldrikis, Ciganiks, Gutkovskis.

NORVEÇ - LETONYA MAÇI ÖNCESİ ÖNEMLİ NOTLAR

Kritik karşılaşma öncesi Türkiye açısından önemli gelişmeler yaşanıyor. Norveç Milli Takımı'nda Borussia Dortmund formasını terleten Erling Haaland forma giyemeyecek. Futbolcudan gelen bu haber bizim açımızdan oldukça olumlu. Norveçli futbolcu sakatlığı dolayısıyla zorlu müsabakada yer alamayacak. Bu anlamda Norveç Milli Takım'ı gol yollarından dünya yıldızı futbolcusundan yararlanamayacak. Fakat Erling Haaland'ın yerine eski Trabzonsporlu yıldız Sörloth forma terletecek. Norveç gol yollarında sahaya A. Sörloth'a güveniyor olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal