Nişantaşı’nda Milyonluk Soygun: Polis Her Yerde Onları Arıyor

İstanbul sabah saatlerine hareketli başladı. Nişantaşı’nda 2 gaspçı, kuyumcuya girerek milyonluk soygun yaptı.

14.10.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-14:46)

Nişantaşı’nda 2 gaspçı bir kuyumcuya girerek milyonluk soygun gerçekleştirdi. Yapılan soygun sonrası polis her yerde gaspçıları arıyor. 

İSTANBUL’DA MİLYONLUK SOYGUN

İstanbul’un göbeği Nişantaşı’nda meydana gelen soygunda iki gaspçı milyonluk soygun gerçekleştirdi. Kuyumcuya dalan iki maskeli kişi tabanca doğrultarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldı. Polis soygundan sonra motosikletle kaçan gaspçıları yakalamak hemen çalışmalara başladı. 

Sabah saatlerinde kuyumcuya dalan iki gaspçı, ellerindeki silahı çalışanlara doğrultarak 1 milyon lira değerindeki mücevherleri çaldı. Soygun sonrası hızla motosikletlerine atlayan soyguncular kaçtı. 

KUYUMCUNUN HASARI BÜYÜK

Milyonluk soygunun ardından can havli ile dışarı çıkan kuyumcu sahibi, ‘İmdat polis, soyulduk’ diyerek bağırdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine birçok polis ekibi sevk edildi. Kameraları incelemeye alan polis ekipleri, detaylı bir çalışma paylaştı. 

Nişantaşı

POLİS GASPÇILARIN PEŞİNDE

Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi incelemesi yapıp, fotoğraf çekti. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin gaspçıların yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Hırsızlık olayını gören vatandaşlardan biri, ‘Çocuk zaten bağırmaya başladı. Zaten gittiğimde bembeyazdı çocuk titriyordu. Soyulduk diye bağırdı sonra patronunu aradı zaten. Nişantaşı'nda caddede böyle bir saatte olmayacak bir şey yani. Ama muhtemelen gelip önceden bir araştırma yapmışlardır. Çünkü direkt tektaşlara yönelmişler. Reyondan almışlar büyük ihtimalle veya kapıdan müşteri gibi girip bakmak istedi sonra silah çıkarttı herhalde’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal