Nisan ayında destek 10.000 TL almak isteyenler online başvurabilecek! Garanti’den duyuruldu

Nakit problemi yaşayanlar için artık bu problemi yaşamak geride kaldı. Garanti BBVA özel bir destek paketi duyurarak 10.000 TL’lik kredi imkanı sunacağını açıkladı. Tüm detaylar ise tek tek belli oldu.

02.04.2024-09:31 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-09:31) Nisan ayında destek 10.000 TL almak isteyenler online başvurabilecek! Garanti’den duyuruldu

Garanti BBVA tarafından 10.000 TL’lik özel bir kredi kampanyasına imza atılarak, tüm müşterilerinin yüzünü güldürecek harika haber paylaşıldı. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların Garanti BBVA müşterisi olmaları yeterli olacak. Dileyen vatandaşlar bankanın online platformlarından dilerlerse de en yakın banka şubesinden müşteri olabilecekler. Kimlik bilgileriyle müracaat edilecek olan vatandaşlar anında banka müşterisi olduktan sonra 10.000 TL’ye kadar avantajlı kredi fırsatından faydalanabilecekler.

Garanti BBVA 10.000 TL kredi nasıl alınır?

Garanti BBVA tarafından sunulacak 10.000 TL’yi almak isteyen vatandaşların belirli noktalara dikkat etmesi gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan vatandaşların banka müşterisi olması, 18 yaşını doldurmuş olması ve ihtiyaç kredisine başvurabilecek gelir seviyesine sahip olması şartı mevcut. Bu şartlara karşılayan vatandaşlar, TC kimlik numaralarıyla kredi fırsatından faydalanabilecekler. Acil olarak nakit ihtiyacını bayram öncesinde tamamlamak isteyen vatandaşlar daha fazla beklemeden banka müşterisi olarak acil kredi çekebilirler.

Nisan ayında destek 10.000 TL almak isteyenler online başvurabilecek! Garanti’den duyuruldu

36 aya kadar vade seçeneği sunulacak

Garanti BBVA tarafından sunulacak 10.000 TL tutarındaki kredi için vade seçeneği de belirlendi. 36 ay vadeli şekilde sunulacak olan 10.000 TL tutarındaki krediyi dileyenler Garanti BBVA mobil üzerinden dileyenler de internet şubelerinden başvurabilecek. Hemen anında acil kredi için Garanti Bankası’nın müşteri hizmetlerine bağlanabilir, tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal