Nilüfer'den 'Help Turkey' Çağrılarına Tepki!

Sanatçı Nilüfer, sosyal medyada paylaşılan Help Turkey etiketine tepki vererek ‘Türkiye'nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi benim milli duygularımı yaralıyor’ dedi.

02.08.2021-18:02 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-23:20) Nilüfer'den 'Help Turkey' Çağrılarına Tepki!

Türkiye, orman yangınlarıyla mücadelede altıncı güne girdi. Türkiye Cumhuriyeti, orman yangın mücadelesinde tüm imkanlarını seferber ederken yangınların büyük bir kısmı söndürüldü.

'HELP TURKEY' ETİKETİ GÜNDEM OLDU

Devletin orman yangınlarıyla topyekün mücadelesi tüm hızıyla sürerken, sosyal medyada dün gece Help Turkey ve Global Call etiketi gündem oldu. Türkiye'nin mücadelede yeterli imkana sahip olmasına rağmen ülkeyi çaresiz göstermek için hazırlanan bu kampanya, şüphe uyandırdı.

TÜRKİYE'NİN GÜCÜ KÜÇÜMSENDİ, YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Sanatçısından siyasetçisine kadar binlerce hesap, bu etiketler altında toplanarak dünyaya,  Türkiye'nin gücünü küçük düşürerek yardım çağrısı yaptı. Etikete destek olanların dışında karşı çıkan birçok isim de vardı. Ünlü sanatçı Nilüfer Yumlu da yardım çağrısına karşı olduğunu söyledi.  Nilüfer, neden bu çağrıya destek vermediğini şu ifadeleri kullandı;

‘MİLLİ DUYGULARIMI YARALIYOR’

‘Benim içime sinmedi paylaşmadım. Türkiye’nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor. Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır.’

BİLAL ÖZCAN 'BU TÜERKİYE^'NİN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEYENLERİN BİR OYUNU'

Beyaz TV'de yayınlanan magazin programının sunucusu Bilal Özcan, orman yangınları nedeniyle sosyal medyada "#HelpTurkey" diyerek yardım çağrısını yapanların ‘Türkiye'nin kötülüğünü isteyenler’ olduğunu öne sürdü.

 Beyaz Magazin isimli programın sunucusu Bilal Özcan, bu etiketi kullanan sosyal medya kullanıcılarına ‘Bunlardan uzak durun, bunlar dış mihrakların oyunu’ diye seslenip şunları söyledi. 

‘Bu Türkiye'nin kötülüğünü isteyenlerin bir oyunu. Atatürk, Türkiye 10 tane ülke tarafından işgal edilmişken 'Help Turkey' mi dedi? 15 Temmuz'da 'Help Turkey' mi dedik? İşgale çağırıyorsunuz. Biz 15 Temmuz'da yardım istemedik, tankın önüne yattık. Yanarız ölürüz ormanlarda yine avuç açmayız. 1 kere öleceğiz!'

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ

Diğer yandan, Help Turkey etiketine ünlü isimler de destek verdi. Başta Enis Arıkan, Ezgi Mola, Gülşen ve Danlas Bilic olmak üzere çok sayıda ünlü, yaptıkları paylaşımlarla yangınlara karşı yardım çağrısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal