Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında ve nereli? Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve biyografisi

Ekranların genç ama başarılı yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş’ın hayatı, son saatlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan güzel oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırmak isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında ve nereli? İşte soruların yanıtı...

04.12.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 04.12.2022-16:21) Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında ve nereli? Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve biyografisi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken daha sonrasında ise şu sıralarda yayın hayatını sürdüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle gönüllerde taht kuran Nilsu Berfin Aktaş, ekranların son yıllardaki en dikkat çeken genç isimlerinden birisi olması sebebiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan güzel oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırmak isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında ve nereli?

Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi alan 24 yaşındaki güzel oyuncu 2017'de Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile tanındı.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir

eklam projelerinde rol alan Aktaş, ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe rolünü canlandırdı. 2021'de Benim Hayatım dizisinde oynadı. Şimdilerde ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Gizem rolüne hayat veriyor.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir-1

Eşi tutuklanmıştı

Enn Magazin'de yer alan bilgiye göre; geçtiğimiz aylarda sahte kimlikle yurt dışına çıkmak isterken yakalanan Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi Serdar Sertçelik, Ümraniye Cezaevi'ne gönderilmiş ve Sertçelik'in daha önce de dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal