Nilperi Şahinkaya Burak Deniz hakkında konuştu: Hukuki süreç başlayacak

Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde kendisine küfür ettiği iddia edilen Burak Deniz hakkında konuştu. Şahinkaya, Deniz hakkında ‘’Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım” dedi.

18.09.2022-01:13 - (Son Güncelleme: 18.09.2022-01:13) Nilperi Şahinkaya Burak Deniz hakkında konuştu: Hukuki süreç başlayacak

Şahmaran dizisi çekimleri için Adana’da bulunan Burak Deniz’in dün gece gittiği bir otelde gerginlik yaratarak Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle tartıştığı iddia edildi. Oyuncunun sevgilisiyle oturduğu masaya giden Deniz'in oyuncuya küfür ettiği ve devamında kavga çıkardığı ileri sürüldü. Şahinkaya, Deniz hakkında ‘’Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım” dedi.

Hukuki süreç başlayacak

29.Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni nedeniyle Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’ne gelen Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi gazetecilere bazı açıklamalar yaptı.

Nilperi Burak Deniz

Burak Deniz ile ilgili yaşanan olaya da değinen güzel oyuncu “Bu geceye katıldığım için çok mutluyum. Burada bende ödül vereceğim. Adana’yı çok seviyorum. Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım” diye konuştu.

Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi, psikolojik olarak iyi durumda olduklarını fakat açıklamayı avukatları aracılığıyla yaptıklarını, olayla ilgili bir açıklama yapmayacaklarını söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal