MasterChef’te gerginlik bitmiyor: Sözler yanlış anlaşılınca ipler gerildi

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye programında yarışmacılardan Barış’ın kullandığı bir cümlenin sonrasında yapılan hata ortalığı karıştırdı. Programın yeni bölümünde yarışmacılar arasında oldukça gergin anlar yaşandı. İşte detaylar...

18.09.2022-00:09 - (Son Güncelleme: 18.09.2022-08:44) MasterChef’te gerginlik bitmiyor:  Sözler yanlış anlaşılınca ipler gerildi

Ekranların en heyecanlı ve keyifli yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Programın yeni bölümünde her iki takım da en lezzetli yemekleri yapmak için zamana karşı yarışırken, kırmızı takımda yaşananlar şaşkınlık yarattı. MasterChef Türkiye programında yarışmacılardan Barış’ın kullandığı bir cümlenin sonrasında yapılan hata ortalığı karıştırdı. Programın yeni bölümünde yarışmacılar arasında oldukça gergin anlar yaşandı. 

Sözler yanlış anlaşılınca ipler gerildi

MasterChef’te yarışmacıların yemeklerini hazırlamayı bitirdikten sonra kornaya basmaları gerekiyordu fakat kırmızı takım yarışmacılarından Barış birden fazla kez 'Basın yemeği" şeklinde takım arkadaşlarına bağırınca stüdyoda ipler gerildi. 

Masterchef korna

Cümleyi yanlış anlayan Araz, Barış’ın cümlesini ‘’Kornaya basın’’ şeklinde anlayınca stüdyoda gerginlik yaşandı. Yarışmacılardan Ayaz'ın kornaya basmasının ardından yemeğin bitmediği anlaşılınca yarışmacılar 'Niye yemek bitmeden kornaya bastın?' diyerek birbirine girdi. Görüntülerin tekrar izlenmesinin ardından Somer Şef’ten Barış’a "Bu kadar riskli bir fiili kullanmak doğru mu sence?" eleştirisi geldi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal