Beren Saat bu habere çok sinirlenecek: Kenan Doğulu Emel Sayın’ı göğsünden öptü

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, magazin dünyasını sallayan bir harekete imza attı. Başarılı şarkıcı beraber konser verdiği Emel Sayın’ı göğsünden öptü. Sayın, bu hareket karşısında ne yapacağını şaşırdı.

16.09.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 16.09.2022-17:22)

Türk müziğinin usta isimlerinden Emel Sayın ile pop müziğinin sevilen şarkıcılarından Kenan Doğulu, İstanbul’da beraber konser verdi. Binlerce hayranıyla sahnede buluşan ikili, konserdeki insanlara eğlenceli anlar yaşatırken, Kenan Doğulu, konserin önüne geçecek bir harekete imza attı. Başarılı şarkıcı beraber konser verdiği Emel Sayın’ı sahnede öpücüklere boğarken, öpücüklerin önünü alamayınca tecrübeli sanatçıyı göğsünden öptü. 

Kenan Doğulu Emel Sayın’ı göğsünden öptü

Sahnede Emel Sayın’ı göğsünden öpen Kenan Doğulu, bu hareketiyle Sayın’ı şaşkına çevirdi. Ne yapacağını bilemeyen Sayın, “Çok öpüyorsun, Beren görmesin” ifadelerini kullandı.

Kenan Doğulu Emel Sayın

Esprili bir şekilde Kenan Doğulu’ya Beren Saat’in nerede olduğunu soran Emel Sayın, Doğulu’dan ‘’İşi var’’ yanıtını alınca karşılık olarak ‘’Keşke burada olsaydı. Olsaydı, böyle olmazdı.” ifadelerini kullandı.

Kenan Doğulu Emel Sayın

Kenan Doğulu’nun Emel Sayın’ı öpücüklere boğduğu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılırken, Doğulu’nun eşi Beren Saat’in bu görüntülere ne gibi bir tepki vereceği ise şimdiden merak konusu oldu. Güzel oyuncudan eşinin bu hareketi konusunda bir açıklama gelmedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal