Safiye Soyman MS hastası oğlunun gençliğini paylaştı: 45 yaşında ama bebek gibi

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Harun Akaröz’ün gençliğini paylaştı. Soyman MS hastası olan oğlunun fotoğrafını ‘’45 yaşında ama bebek gibi’’ notuyla takipçileriyle buluşturdu.

16.09.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 16.09.2022-16:04) Safiye Soyman MS hastası oğlunun gençliğini paylaştı: 45 yaşında ama bebek gibi

Sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarda bulunan ünlü sanatçı Safiye Soyman, yaklaşık 23 yıl önce kas ve sinir hastalığı olarak bilinen Multiple Skleroz (MS) teşhisi konan oğlu Harun Akaröz’ün gençlik fotoğrafını paylaştı. Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Harun Akaröz’ün gençliğini paylaşan Soyman, MS hastası olan oğlunun fotoğrafını ‘’45 yaşında ama bebek gibi’’ notuyla takipçileriyle buluşturdu.

Hastalanmadan önce

Eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun Akaröz ile yıllar önce çekindiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Safiye Soyman oğlu

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Safiye Soyman, ‘’Hastalanmadan önce oğlum Harun'la konsere gitmiştik, Amerika Dallas Teksas'ta hatıra fotoğrafı çektirmiştik" notunu düşmeyi unutmadı. 

Soyman’ın paylaşımı büyük beğeni kazanırken, aynı zamanda yürekleri de sızlattı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal