Nilperi Şahinkaya Boş Zamanlarını Nasıl Değerlendirdiğini Anlattı

Sevgilisi Emre Yusufi ile Bebek’te görüntülenen Nilperi Şahinkaya, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şahinkaya, ‘Boş zamanlarımda yatıyorum. Genelde hep evdeyim’ dedi.

10.03.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-10:19) Nilperi Şahinkaya Boş Zamanlarını Nasıl Değerlendirdiğini Anlattı

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geride bıraktığımız gün sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bebek’te kameralara takıldı.

Market alışverişinden dönen ünlü çift, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi. Habertürk’te yer alan habere göre; muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, çekimlerin bittiğini dile getirdi.

‘BOŞ ZAMANLARIMDA YATIYORUM’

33 yaşındaki ünlü oyuncu, ‘Her şeyi paketledik, şimdi dinleniyorum. Boş zamanlarımda yatıyorum. Genelde hep evdeyim’ ifadelerini kullandı.

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Yaklaşık iki yıldır tasarımcı Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdüren Nilperi Şahinkaya, evlilikle ilgili sorulara şöyle karşılık vermişti: ‘İyi anlaşıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var. Evlilik için henüz bir karar vermiş değiliz ama ileride neden olmasın’

‘ESTETİK HARİKASI!’

Nilperi Şahinkaya, 20 yaşındaki bir videosunu yayınlamasının ardından yapılan ‘Estetik harikası’ şeklindeki yorumlar karşısında da şu açıklamayı yapmıştı: ‘Orada 20 yaşındaydım. Şimdi 32 yaşındayım. İster istemez insanın yüzü biraz inceliyor. O tarz fotoğraflar görünce hemen 'Değişmiş' yorumu yapılıyor ama bunun estetikle alakası yok. Hepimizin yüzü oturuyor, şekil değiştiriyor’

‘ESTETİK YAPTIRMAYA KORKUYORUM’

Şahinkaya, ‘Estetik yaptırır mısınız ya da estetiğe karşı mısınız?’ sorusunu ise ‘Hiç estetiğim yok. Karşı da değilim ama ben yaptırmaya korkuyorum. 'Ya istediğim gibi olmazsa' diye’ şeklinde cevaplamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal