Niloya yeni bölümleri ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Çocukların severek izlediği çizgi film Niloya, YouTube'da her Cumartesi saat 09:00'da yeni bölümleriyle yayınlanıyor. Hem eğitici hem de öğretici içerikleri eğlenceli bir şekilde miniklere sunan çizgi filmin heyecanla beklenen yeni bölüm detayları belli oldu. Peki, Niloya yeni bölümü ne zaman? Niloya yeni bölümü saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

23.06.2022-01:17 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-01:17) Niloya yeni bölümleri ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

YouTube kanalında 5 milyona yakın takipçisi olan, ismi mutluluk anlamı taşıyan Niloya, her hafta sonu minik izleyicilerine ayrı bir macera yaşatıyor. Çizgi film, kurbağalar ile oyunlardan arama kurtarma ekibi çalışmalarına, ısınma taktiklerinden hayvan dostları ile eğlenceli anlarına kadar eğitici ve öğretici pek çok yeni içerikleri ile her hafta sonu YouTube'da sevenleri ile buluşuyor. Niloya ve arkadaşlarının merakla beklenen yeni macerası "Miniklerin Parkı" 25 Haziran Cumartesi günü YouTube kanalında olacak.

 niloya yeni bölüm ne zaman

Çocukların yeni park girişimleri nasıl sonuçlanacak?

Elif köylerinde bulunan parkta başka oyuncakların da olmasını istemektedir. Diğer arkadaşları da Elif gibi düşünürler. Bunun üzerine Elif arkadaşlarıyla bir toplantı yapar. Niloya toplantıya Tospik, Miniş, Tatlı Tay ve çocuk hayvan dostlarıyla beraber gitmeyi düşenir. Ancak Elif'in bu konuda katı kuralları vardır. Toplantıya yalnızca çocuklar katılabilir. Toplantıya katılan çocuklar isteklerini belirleyecekler ve büyüklerinden yardım isteyeceklerdir. Niloya, kendi dostlarının da çocuk olduklarını belirtir. Onların da çocuk hayvanlar olduğunu ve toplantıya katılma hakları olduğunu söyler. Bunun üzerine Niloya'yı haklı bulurlar. Ayrıca Niloya'nın babası da toplantıyı destekler. Yapılan toplantıda hayvan dostlarının başka bir parka ihtiyaçları olmadığına ve aynı parkta oynayabileceklerine karar verirler. Toplantı bittiğinde çocuklar bir parkları olduğu için sevinirler.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal