Niloya karakterini seslendiren kim? Niloyanın sesi kime ait? Niloya karakterinin sesi Berrak Nehir Kök'ün Niloya macerası

TRT ekranlarında yayınlanan ve çocukların severek izlediği Niloya isimli çizgi filmde Niloyayı kimin seslendirdiği merak ediliyor. Bu yazımızda ise özellikle 3-6 yaş arasındaki çocukların ilgiyle takip ettiklerini Niloya çizgi filminde Niloya'ya kimin seslendirme yaptığını bulacaksınız.

23.06.2022-00:23 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:23) Niloya karakterini seslendiren kim? Niloyanın sesi kime ait? Niloya karakterinin sesi Berrak Nehir Kök'ün Niloya macerası

2008'de TRT Çocuk’un kurulması sonrasında 'Alfabe' ve 'Biz İkimiz' gibi projelerle çizgi film ve animasyon dünyasında yer alamaya başlayan Arzu Demirel, Bu güne kadar çok sayıda çizgi film projesine imza atmıştır. Arzu Demirel, aynı zamanda Niloya isimli çizgi filmin de hem yaratıcısı hem de senaristi olmuştur.

Tamamen Türk stüdyolarında hazırlanan Niloya, 3 ila 6 yaş grubundaki çocukları hedefleyen yapımlardan birisidir. Senaryosu Arzu Demirel Birinci’nin kaleminden çıkan Niloyanın yapımcılığı da yine Arzu Demirel Birinci'ye aittir. Niloyanın müzikleri ise Merve Ihlamur tarafından hazırlanmıştır. Senaryonun özel danışman ekibiyle ve aynı zamanda pedagog ve eğitim uzmanlarının denetimiyle hazırlandığı biliniyor.

Niloya karakterini seslendiren kim

Özellikle çocuklar tarafından çok sevilen ve ilgiyle takip edilen Niloya isimli çizgi filmde Niloya karakterine ses veren isim çok fazla merak ediliyor. Peki, Niloyanın sesi kime ait? İşte bu sorunun yanıtı..

Niloya karakterini seslendiren kim?

Niloya çizgi filminde Nloyayı seslendiren kişinin adı Berrak Nehir KÖK'tür.

Berrak Nehir KÖK'

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal