Disney Plus hediye kartı ve kodu nedir? Disney Plus hediye kartı satın alma 2022

Disney+ hediye kartının ne olduğunu merak eden bir çok kişi konu hakkında araştırma yapıyor. İşte konunun detayları...

23.06.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:15) Disney Plus hediye kartı ve kodu nedir? Disney Plus hediye kartı satın alma 2022

Disney+ nihayet ülkemizdeki yayınlarına başladı. Yayın hayatına başlamadan önce de Disney belli aralıklarla hediye kartları dağıtmıştı. Dağıtılan o hediye kartlarının tamamının kullanıldığı ya da sürelerinin dolduğu biliniyor. Şu anda Disney tarafından yeni bir hediye kartı dağıtımı gerçekleşmemekte fakat sizler kendiniz hediye kartı oluşturma şansına sahipsiniz. İşte hediye kartı oluşturma yolları...

Disney+ nedir?

Disney+ avantajlı standart paketiyle kullanıcılara kaliteli içerikleri izleme fırsatı sunan bir yayın platformudur. Disney+'da her ülke için ayrı telif hakları bulunmakta ve yüzlerce kült fil, belgesel, film, çizgi film ve animeler yer almaktadır. Şimdiye kadar piyasayı domine ettiğini gördüğümüz Netflix gerçeği varken piyasaya bu kadar sağlam bir giriş yapan Disney Plus'ın ilerde neler yapacağı ise merak konusu.

Disney+ kayıt olmak

Disney Plus'da kayıt olmak çok kolaydır çünkü diğer yayın platformlarının aksine Disney Plus'da sadece iki adet paket bulunur. Bu paketler de aylık ve yıllık paket olarak ayrıldıklarından dolayı büyük farklar içermezler sadece yıllık paket alımlarında biraz daha uygun fiyatlı bir aylık ödeme planı sunulmaktadır. Gelen son bilgilere göre Türkiye'de satın alınan üyeliklerin %80'lik kısmı aylık plan üzerinden satılmıştır. Bu da Türk seyircisinin 1 aylık deneme ve Disney+'ı tanıma süreci olarak görülmektedir.

Disney+ hediye kodu

Şu an için aktif bir Disney+ Türkiye özelinde hediye kodu uygulaması yoktur fakat hediye kartı uygulaması devam etmektedir. Disney+ hediye kartıyla sevdiğiniz insanlara Disney+ üyeliği hediye edebilme imkanınız bulunmaktadır fakat bu uygulama şu an için Türkiye'de aktif değildir. Disney+ hediye kartı uygulaması hali hazırda Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa ve Almanya'da kullanılmaya devam etmektedir. Hediye kartı alımlarında 18 yaş sınırı ve aktif bir Disney+ üyeliği şartı aranır. Türkiye için bu uygulamanın ne zaman açılacağı ise bilinmemektedir.

Disney+ eğer bu uygulamayı Türkiye'de de aktif ederse bu kartlar sadece kendi internet sitesinden alınabiliecektir. Kartların kullanım süresi bulunmamakla beraber 1 yıllıktır. 1 yıllık kısmı üyeliğin 1 yıllık olması anlamını taşımaktadır. Yani hediye Disney+ üyeliği sadece yıllık olarak satılır aylık Disney+ üyeliği hediye uygulaması bulunmamaktadır. 

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal