Sevilen çizgi film karakteri Niloya'yı kim seslendiriyor? Niloya'yı seslendiren ismi öğrenince çok şaşıracaksınız!

Çocukların en sevdiği çizgi film karakterleri arasında yer alan Niloya'yı kimin seslendirdiği merak ediliyor. Niloya'yı seslendiren ismi öğrenince çok şaşıracaksınız. Peki, Niloya'yı kim seslendiriyor? İşte detaylar...

23.06.2022-00:09 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:09) Sevilen çizgi film karakteri Niloya'yı kim seslendiriyor? Niloya'yı seslendiren ismi öğrenince çok şaşıracaksınız!

Birçok çizgi film projesinde imzası olan Arzu Demirel Niloya'nın da hem yaratıcı ismi hem de senaristidir. 2008'de TRT Çocuk kanalının kurulması ile Alfabe ve Biz İkimiz projeleriyle çizgi film dünyasına giriş yapmıştır.

 niloya

Çizgi filmin uygulayıcı yapımcılığını yapan Ömer Özdemir, seslendirme konusunda önemli fikirler öne sunuyor. Özdemir'e göre, çizgi filmlerdeki karakterleri yetişkinlerin seslendirmesi doğallığı bozuyor. Çizgi film karakterlerini çocukların seslendirmesi ise çizgi filmin kalitesini artırıyor.

 niloyayı kim seslendiriyor

Ömer Özdemir, bu düşünceden yola çıkarak Niloya karakterini Berrak Nehir Kök'ü seslendirmesini tercih ettiklerini belirtiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal