Niloya hangi kanalda, ne zaman başlıyor? TRT Çocuk Niloya yeni bölümler ne zaman?

Niloya ve arkadaşları yeni maceralarla sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Çocukların severek izlediği Niloya arkadaşları ile tekrar eğlenceli anlara atılmaya hazırlanıyor. Peki Niloya ne zaman başlayacak? Niloya hangi kanalda yayınlanacak. İşte detaylar...

19.04.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-16:04) Niloya hangi kanalda, ne zaman başlıyor? TRT Çocuk Niloya yeni bölümler ne zaman?

Ülkemizde çocuklar arasında çok geniş bir izleyici kitlesi bulunan Niloya bayram için çocuklara bir sürprizle geliyor. Birçok çocuğun izlemeyi sevdiği ve yakından takip ettiği Niloya, çocukları eğlendirmek için geliyor. Peki Niloya ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Niloya ne zaman yayınlanacak?

Hem çocukların çok sevdiği hem de ailelerin çocuklarına güvenerek izlettiği Niloya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda TRT Çocuk ekranlarında olacak.

niloya

YouTube'dan eş zamanlı yayın

Niloya'nın YouTube üzerinde şuan için 4,71 milyon takipçisi bulunmaktadır. Niloya'nın televizyon üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri YouTube'da da eş zamanlı olarak izleyiciler ile buluşacak. Çocuklara insan, hayvan, doğa sevgisini aşılayan, onların gelişimlerine katkı sağlayacak hikayeler gösteren ve hem eğitici hem de öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları çocuklarla yeniden eğlenceli anlar yaşamaya hazırlanıyor.

Niloya'dan bayram hediyesi

Adını mutluluk kavramından alan Niloya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yayınlanmaya başlayacak. Niloya'nın senaryosu çocuklara daha iyi şeyler öğretebilmek için psikologlar ve pedagoglar tarafından hazırlanmaktadır. Dolayısıyla Niloya çizgi filmi çocukların hem gelişimini hem de psikolojilerini olumlu yönde etkilemektedir.

niloya ve arkadaşları

Yerli çizgi film olan Niloya, yeni sezonda kurbağalarla olan oyunlarını, soğuk havalarda ısınma taktiklerini, arama kurtarma ekibi çalışmalarını, hayvan dostları ile birlikte eğlencelerini, kişisel becerilerini, ayna karşısındaki şaşkınlıklarını, sıfır atık projesinin en eğlenceli hallerini arkadaşlarının da yardımı ile ekranlara taşıyacak.

Niloya kimdir?

Bu çizgi film ülkemizin topraklarından esinlenerek oluşturulmuştur. Çizgi filmin baş karakteri ise Niloya adındaki küçük kız çocuğu ve onun yakın arkadaşlarıdır. Niloya, neşesi, mutluluğu ve akıllı halleri ile izleyenlere her bölüm yeni bilgiler aktarmaktadır. Bir yandan eğlendirici şarkıları ve sahneleri ile bir yandan da öğretici halleri ile çocukların gelişimine olumlu yönde etki etmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal