12.12.2023-10:29 (Son Güncelleme:12.12.2023-10:29)


1

Bir zamanların Kim Milyoner Olmak İster programıyla bütünleşen sunucusu Kenan Işık, 2014 yılının Mart ayında geçirdiği kaza sonucu o günden beri komada.



2

Dadı, Belalı Baldız gibi sevilen dizilerde başrollerde yer alan usta sanatçı ve başarılı sunucu Kenan Işık, Kim Milyoner Olmak İster programındaki sunuculuğu ile 7'den 70'e herkesin hafızalarına kazınmıştı.



3

2014 Mart tarihinde, spor sonrası girdiği saunadan sonra fenalaşan Kenan Işık, kendini iyi hissetmediğini söyledikten kısa süre sonra dengesini kaybederek düşmüştü.



4

Kafasına aldığı şiddetli darbe sonrası kafa travması geçiren usta sanatçı, dört saat süren bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmış ve o gün bugündür de komadaydı.



5

Işık'ın son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Ozan Zeybek, ''Sekiz yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor." sözleriyle duygulandırmıştı.



6

Nilgün Belgün'den, Kenan Işık hakkında takipçilerini duygulandıran bir paylaşım geldi:



7

1995 yılında 'Matruşka' oyunu kulisinde çekilen kareye Belgün şu notu düştü:

1995 yılında 'Matruşka' oyunu kulisinde çekilen kareye Belgün şu notu düştü:

"Kenan Işık’la bu fotoğrafımıza rastladım albümümde… Yıl 1995 ve biz Hadi Çaman’la birlikte “MATRUŞKA” adlı iki kişilik bir oyun oynuyoruz. Yönetmenimiz sevgili Kenan Işık sahneye koydu oyunumuzu benim isteğim ve ricamla. Çünkü Kenan Işık şahane bir oyun yönetmenidir. Öyle çok çalıştık ki yorgunluktan bitap düşmüştüm. Hiç unutamadığım bir yazı yazdı oyunun gala gecesi makyaj aynama.



8

“TİYATRO ÇİLELİ BİR İŞTİR. SİZ ÇİLE ÇEKTİKÇE GÜZELLEŞTİNİZ!” Bu yazıyı kulis odama girince gördüm ve öyle duygulandım ki... Sahneye çıktım ve en güzel oyunumu oynadım o gece… İlk tebriğe gelen de yönetmenimiz Kenan Işık oldu… Şu anda bu yazıyı yazarken de aynı duygularla yazdım. İyi ki dediklerimden biridir 'Matruşka' ve yönetmenimiz Kenan Işık sanat yolculuğumda…"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr