11.12.2023-12:14 (Son Güncelleme:11.12.2023-12:14)


1

Dilan Polat'ın başlattığı furyayla kazancı araştırılmaya başlanan Şampiyonlar Ligi' fenomenlerinden biri olan Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Öztürk ve Deniz Akkaya Twitter'da atıştı.



2

Kenan Öztürk'e küfürlü yanıtlar veren Akkaya'nın Eylül Öztürk ve eşiyle ilgili swinger iddiası sosyal medyayı salladı.



3

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler artık 'Şampiyonlar Ligi' diye paylaşılan bu masadaki fenomenlerin üzerindeydi. Sadece bizler değil savcılık da bu masadaki herkesi araştırmıştı ve hepsine yurt dışına çıkış yasağı gelmişti.



4

Tüm mal varlıklarına el konulan ve şirketlerine de kayyım atanan bütün fenomenler tek tek açıklamalarla kendilerini savunmuştu. O isimlerden biri de şu an yurt dışında ailesiyle birlikte yeni bir hayat kuran Eylül Öztürk oldu. Öztürk'ün hosteslikten bu günlere gelmesi herkesin dikkatini çekerken dudak uçuklatan serveti gündemden hiç düşmüyordu.



5

Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Öztürk de Akkaya'ya "Daha düne kadar elimde balina kusmuğu var, nereye satabilirim tanıdınığınız var mı diye peşimizde geziyordun. En son koli koli ürün istedin afet bölgesine götüreceğim diye ,yolladık sonra ne yaptın bilmiyorum. Kaç kere kıza teşekkür ettin kendi storylerinde şimdi ne oldu?" cevabını verdi.



6

Bu yanıtın ardından çileden çıkan Deniz Akkaya, Kenan Öztürk'e Twitter'da küfürlerle dolu bir yanıt bıraktı:

Bu yanıtın ardından çileden çıkan Deniz Akkaya, Kenan Öztürk'e Twitter'da küfürlerle dolu bir yanıt bıraktı:

Deniz Akkaya, "Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir.



7

Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun." diyerek ortalığı karıştırdı.



8



9

‘’Senin daha ben de böyle konuşacak kadar boyun uzamadı… Ya kapıya köpek diye bağlamazsın, adamın verdiği cevaba bak!’’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr