Nihat Kahveci'den Fenerbahçe derbisinde görüntüsüyle gündeme oturan Galatasaraylı Arda Turan'a eleştiriler geldi!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında oyuna giren Arda Turan'ın görünümü taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan olmuştu. Futbolcu hakkında eski futbolcu olan ve şimdilerde yorumculuk yapan Nihat Kahveci'den açıklamalar geldi. Nihat Kahveci'nin Arda Turan hakkındaki açıklamaları gündeme oturdu.

12.04.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-14:50)

-Galatasaray son olarak deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 kaybetti. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye mağlubiyetinin yankıları sürerken alınan mağlubiyet sonrası sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın derbideki görüntüsü olay olmuştu. Futbolcunun fiziki durumuyla ilgili taraftarlar yoğun eleştiri yapmışlardı. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci Nutspor youtube kanalında '‘Gol makinası' programında futbolcu hakkında çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Futbolu bırakması gerektiğini belirtti

Nihat Kahveci, Arda Turan ile ilgili açıklamasında 'ürkiye’nin en değerli oyuncularından biridir. Yaptıkları da ortada. Arda artık çok zorlama, futbolu bırak. Futbolda seni bıraktı zaten. Görüntü bu. Sakatlıklar sonrası dönüyorsun ama beklenen Arda değilsin. Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir. O kadar çok eleştiri alıyor ki, bırakması onun hayrına.'

' Ruh halini de iyi görmüyorum. Mutsuz bir Arda performans veremez. Barcelona’da hat-trcik yapmış, Atletico Madrid’de banko oynamış Arda derbide 83.dakikada oyuna giriyor. Ben, Beşiktaş dönemimde elimden geleni yapmaya çalıştım, sakatlıklar sonrası ‘Bırakıyorum’ dedim ve bıraktım. Bırakmayı da bilmek lazım.' ifadelerine yer verdi. Nihat Kahveci'nin sözleri büyük yankı uyandırdı.

Domenec Arda Turan'ı oyuna soktu.

Erman Özgür futbolcunun oyuna girmesine değindi

Programda Erman Özgür ise açıklamasında, 'Teknik adam yeri geldiğinde şapkadan tavşan çıkartır. Ancak Torrent’i anlamakta güçlük çekiyorum. Emre Kılınç oyuna girmiyor da futbolu çoktan bırakmış Arda Turan niye oyuna giriyor. Maçı kazanmak için Torrent hiçbir şey yapmadı. Zaten bu yanlışları futbolcular da görüyor!' şeklinde açıklamalarda bulundu.

(Kaynak: Ajansspor.com)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal