Nihat Kahveci, Fenerbahçeli Arda Güler hakkında övgü dolu sözler söyledi!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi misafir etti. Karşılaşma 2-0 biterken Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında Nihat kahveci dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

17.04.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-15:33)

Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Göztepe ile karşılaştı. Oynanan mücadeleden sarı lacivertliler 2-0'lık galibiyetle ayrılırken maça damga vuran isimlerden birisi ise Arda Güler oldu. Genç yetenek karşılaşmada penaltıdan kaydettiği golün yanı sıra, maçta ortaya koyduğu performansla büyük beğeni kazandı. Bu anlamda yoğun övgüler alan Arda Güler hakkında son olarak eski futbolcu ve şimdilerde yorumculuk yapan Nihat Kahveci'den övgü dolu açıklamalar geldi.

Genç futbolcu ile ilgili sözleri ilgi gördü

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Arda Güler ile ilgili açıklamasında 'Arda oyuna girdikten sonra bambaşka bir Fenerbahçe izlediğimizi söylemek istiyorum. Arda’lı Fenerbahçe Arda’sız Fenerbahçe izledik bugün gerçekten. Ben Tweet’te attım 20 dakika izlemek Arda’yı bana yetmiyor. Oyunun içinde defans arasına koşu desen var, 3 tane asisti var Rossi’ye verdiği Rossi’nin değerlendiremediği biri penaltı olduğu 2. Gol atıldı ki golü de Arda attı.'

'Bir futbolcudan ne beklesen bütün karşılığını sana 20 dakika da 25 dakika da veren bir cevher. Gittiği her stadda alkışlanıyor, sadece Fenerbahçeli taraftarlar Arda oyuna girsin istemiyor. Ben mesela Beşiktaşlıyım Beşiktaş taraftarıyım ben de istiyorum. Galatasaray, Trabzonspor ve ligin sonunda ki Malatyaspor taraftarıda istiyordur. Çünkü gittiği her stadyumda bu oyuncu alkışlanıyor.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Nihat Kahveci'den Arda Güler'e övgü dolu sözler geldi.

Kaldığı yerden devam ediyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler etkili performansına kaldığı yerden devam ediyor. Futbolcu son olarak Kayserispor deplasmanında gol atmasının ardından Göztepe ile oynanan maçta penaltıdan kaydettiği gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu anlamda futbolcu gerek Fenerbahçeli taraftarlardan gerek diğer taraftarlardan alkış almaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal