Konyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de günün ilk maçı olan Konyaspor Gaziantep FK karşılaşmasının özet görüntüleri için ise Konyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Konya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırılıyor. İşte karşılaşmanın özet görüntüleri için yapılacaklar...

17.04.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-16:01) Konyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de günün açılış maçı olan Konyaspor Gaziantep FK mücadelesinde kıran kırana bir futbol oynandı. Konuk ekipte Doğan Erdoğan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı mücadelde Konyaspor etkili oyunu ile göz doldurdu. Gaziantep'e karşı sahadan 4-1'lik galibiyet ile ayrılamayı başaran Konyaspor zirve takibinde önemli bir üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Konyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçı olan Konyaspor Gaziantep FK maçı bugün saat 13.30 Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynandı. Bu mücadele Bein Sports 2’de canlı olarak izlendi.

Konyaspor Gaziantep FK maçı hakemi kim oldu?

Konyaspor Gaziantep FK maçında Volkan Bayarslan düdük çaldı.

 

Konyaspor zirve takibi sürdürdü

Yeşil beyazlı ekip taraftarı önünde oynadığı kritik karşılaşmada sahadan 4-1'lik net bir galibiyet ile ayrılarak Spor Toto Süper Lig'de ikinci durumda bulunan Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. Yeşil beyazlı ekip Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme hedefinde önemli bir galibiyete imza attı.

Gaziantep zorlu deplasmanda yıkıldı

Konyaspor karşısında erken gördüğü kırmızı kart ile birlikte mağlubiyete engel olamayan Gaziantep, kalesinde gördüğü 4 gol ile adeta yıkıldı.

Konyaspor Gaziantep FK 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Amilton, Bytyqi, Cikalleshi

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Tosca, Burak, Caulker, H.İbrahim, Maxim, Merkel, Recep, Figueiredo, Muhammet

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal