Niğde'de Sözlü Kavga Bir Anda Bıçaklı Kavgaya Dönüştü! Ölü ve Yaralılar Var

Niğde'de aynı binada oturan iki komşu arasında çıkan sözlü tartışma biranda bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

04.06.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-14:20) Niğde'de Sözlü Kavga Bir Anda Bıçaklı Kavgaya Dönüştü! Ölü ve Yaralılar Var

Niğde'nin Efendibey Mahallesi'nde bulunan bir binanın bahçesinde M.Z. ve Cumali Doğru, arasında henüz sebebi belli olmayan bir nedenden sözlü tartışma başladı.

Her iki tarafın aile yakınlarının da dahil olduğu sözlü tartışma biranda kavgaya dönüştü.

İki aile bireylerinin birbirlerine bıçaklarla saldırmaları sonucunda yaşanan arbede de M.Z., Cumali Doğru ve 4 aile üyesi yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bıçaklı kavgada yaralanan 4 kişi, haber verilmesi üzerine olay yerine gönderilen sağlık ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alındı.

İlk hastaneye kaldırıldığında durumun ağır olduğu belirtilen Cumali Doğru'nun doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kavgada hafif şekilde yaralanan M.Z., hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alınırken, diğer 4 yaralının tedavisinin devam ettiği belirtildi. Polis, olaya dair soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal