Nicolas Tagliafico kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray’ın transfer gündemindeki Tagliafico hangi mevkide ve takımda oynuyor? Nicolas Tagliafico hayatı ve biyografisi

Galatasaray, sol bek bölgesi için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda listede yer alan isimlerden birisinin de Nicolas Tagliafico olduğu öğrenildi. Peki Nicolas Tagliafico kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray’ın transfer gündemindeki Tagliafico hangi mevkide ve takımda oynuyor? İşte Nicolas Tagliafico hayatı ve biyografisi…

30.01.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 30.01.2024-16:42)

Nicolas Tagliafico ile Galatasaray arasında transfer görüşmeleri olduğu iddiası sonrası oyuncu hakkındaki araştırmalar arttı. Angelino’yu takımdan göndermek üzere olan sarı kırmızılı takım Lyon’da forma giyen Arjantinli sol bek oyuncusu Nicolas Tagliafico için harekete geçti. Futbol severler ise Nicolas Tagliafico’nun özel hayatı ve futbolculuk kariyeri ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki Nicolas Tagliafico kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray’ın transfer gündemindeki Tagliafico hangi mevkide ve takımda oynuyor?

Nicolas Tagliafico kimdir?

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Nicolas Tagliafico, 31 Ağustos 1992 tarihinde Arjantin’in Rafael Calzada bölgesinde dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine ülkesinin Banfield takımında başlayan 31 yaşındaki sol bek oyuncusu, 2014 yılında bir başka Arjantin ekibi Independiente takımına transfer oldu.

Nicolas Tagliafico

Ajax'ın efsane kadrosunun parçalarından biriydi

Burada gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Tagliafico, 2017 yılında Ajax’a transfer oldu. Ajax’ın 2018-2019 yılında Şampiyonlar Ligi’ndeki tarihi başarısında önemli rol oynayan Tagliafico, 2022 yılından bu yana Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyon forması giyiyor. 

Nicolas Tagliafico bu sezon takımıyla 17 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal