Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan itirafı: Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu

"Fatih Terim fonu" olayının mağdurlarından olan Emre Belözoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Eski futbolcu ve şimdilerde ise bir teknik direktör olan Belözoğlu "Burada biz bir market çalışanına değil de bir banka müdürüne güvendik" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

29.01.2024-19:15 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-19:15)

“Fatih Terim Fonu” adıyla Türk medyası ve futboluna damga vuran olayda İstanbul’da bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan’ın Fernando Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu başta olmak üzere pek çok futbolcu ve kişileri dolandırdığı iddia edilen olayda MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Fenerbahçe’ye kırgınlığım yok”

Fenerbahçe döneminde Aziz Yıldırım ve Ali Koç ile beraber çalıştığını dile getiren Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’ye asla kırılmadığını şu sözlerle belirtti; "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Bu kadar uzun da değil hayat. Sonuçta profesyonel kararlar alınıyor. Sayın Aziz Yıldırım ve Sayın Ali Koç'la yaşanmışlıklarımız, hatıralarımız var. Anlaşamadığımız yerler de olmuştur ama birbirimizi gördüğümüzde Ali Başkan'la da Aziz Başkan'la da sarılırız, oturur konuşuruz. Bayramlarda, kandillerde mesajlaşırız, acılarımızı da güzel günlerimizi de konuşuruz. Benim için büyük üzüntüler var ama kariyerimde hiçbir zaman Fenerbahçe'nin yeri olmayan üzüntüler bunlar. Birazcık daha bireyselleştirdiğimiz ilişkilerimde beni çok büyük gama, hayal kırıklığına uğratan insanlar var. Hayat bazen insanların altını çizer, bazen de üstünü çizer. Fenerbahçe, Aziz Yıldırım, Ali Koç benim için altı çizilenlerdendir ama üstünü çizdiğim çok insan da var. Üstünü çizdiklerim artık hayatımda olmayacak” dedi.

“Market çalışanına güvenmedik”

Vurgunda en yüksek miktarda parası içerde kalan Emre Belözoğlu, mağdur olduğu ve kamuoyunda "yüksek kârlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasıyla ilgili de "Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok” cümleleriyle konuya değindi.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal