04.10.2021-11:33 (Son Güncelleme:04.10.2021-12:25)


1

PSG yaz transfer döneminde yaptığı bomba transferle büyük ses getirmişti. Fransız devi kadrosuna Barcelona'dan Arjantinli süper star Lionel Messi'yi transfer etmişti. Fakat yıldız futbolcu Lionel Messi, kadroya geldiğinden beri beklentilerin çok altında kaldı.



2

Sergilediği performans ile taraftarları hayal kırıklığına uğratan futbolcu ile ilgili başka problemlerin daha yaşandığı aktarıldı. Lionel Messi'nin, Barcelona'dan samimi arkadaşı olan Neymar ile problemler yaşadığı belirtiliyor.



3

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile Brezilyalı yıldız Neymar'ın Barcelona dönemlerinden çok samimi arkadaş oldukları biliniyordu. İkili yeniden Fransız devi Paris Saint Germain'de bir araya gelmişlerdi. Fakat tekrardan berabere gelen ikilinin Barcelona'daki uyumundan adeta eser yok.



4

Lionel Messi ile Neymar arasında tüm futbolseverleri şaşırtan bir penaltı krizi yaşandı. Neymar'ın, PSG'nin Fransa Ligue 1 mücadelesinde kazandığı penaltıyı henüz PSG'de gol ile buluşmamış olan Lionel Messi'ye vermesi beklendi. Tüm PSG taraftarları ve futbolseverler bu anı bekledi. Fakat Brezilyalı yıldız Lionel Messi'ye bu teklifi hiç yapma gereği bil duymadı.



5

Öte yandan 2015 yılında ikili Barcelona'da beraber oynuyorlarken Lionel Messi La Liga'da gol krallığında Cristiano Ronaldo ile aralarında 1 gol olmasına rağmen penaltıyı hiç düşünmeden Neymar'a vermişti. Lionel Messi'nin bu cömertliğine karşılık Neymar'ın takıma yeni gelen arkadaşı Lionel Messi'ye penaltıyı vermemesi büyük tartışmalara neden oldu.



6

Katalan devi Barcelona'dan, PSG'ye transfer olarak transferde çok büyük ses getiren yıldız futbolcu Lionel Messi'nin PSG kariyeri resmen hayal kırıklığı oldu. Futbolcu, PSG takımı ile sadece skora 1 gollük katkı sağlayarak beklentinin çok altında kaldı. Ayrıca futbolcu, Fransa Ligue 1 mücadelesinde takımın teknik adamı Pochettino tarafından oyundan alınmıştı. Futbolcu oyundan alınmasına büyük tepki göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR